Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Γιώργος Μαρίνος: Έτσι είναι σήμερα o αγαπημένος showman – Το συγκινητικό video που τραγουδά και χορεύει

 


Ο Γιώργος Μαρίνος έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας, εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια στην εκπομπή του «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο Πάνος Κατσαρίδης συνάντησε τον Γιώργο Μαρίνο στην μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην οποία ο σπουδαίος καλλιτέχνης ζει.

Στα αποσπάσματα που προβλήθηκαν στην εκπομπή βλέπουμε τον θρυλικό showman ευδιάθετο να τραγουδάει και να χορεύει, ενώ μίλησαν ο εδώ και 40 χρόνια στενός του φίλος, Βασίλης, και ο υπεύθυνος της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων, όπου ζει ο Γιώργος Μαρίνος.«Είμαστε 40 χρόνια φίλοι. Δέχεται εμένα μόνο. Κάνει τις βόλτες του. Πάμε και τρώμε κανένα σουβλάκι. Ακούει συνέχεια μουσική, και τραγουδάει», ανέφερε ο στενός φίλος του Γιώργου Μαρίνου.

Ο υπεύθυνος της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων είπε: «Ο Γιώργος Μαρίνος έχει μια εσωτερική ομορφιά. Είναι ευχάριστος. Πάντα μια θετική κουβέντα έχει να σου πει. Ο Γιώργος προσπαθεί και συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες που κάνουμε, ιδίως με τα τραγούδια έχει μια ιδιαίτερη αγάπη και όταν βάζουμε δυνατά μουσική και τραγουδάμε, πάντα θα τραγουδήσει. Μάλιστα, θα μας κάνει και επιπλήξεις σε αυτούς που δεν είμαστε καλλίφωνοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις