Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Χριστίνα Ορφανίδου: «Έφυγα από τη χώρα λόγω revenge porn» – Διεκδικεί 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη


 Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου, μίλησε την Τετάρτη (06/03) για το γεγονός ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και την Ελλάδα εξαιτίας της υπόθεσης του revenge porn το οποίο είχε βιώσει.

Η ίδια έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο εν λόγω ριάλιτι, αλλά και από την περιπέτεια που πέρασε, η οποία, όπως ανέφερε, συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. «Στην αρχή αναγκάστηκα να φύγω από την πόλη μου. Μετά οι αδελφές μου αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα γενικότερα και μένουν πλέον στη Γερμανία», είπε η Χριστίνα Ορφανίδου.

«Εγώ αναγκάστηκα να φύγω από την χώρα, μένω πλέον στην Κύπρο και γενικώς προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από την πηγή του κακού», σημείωσε η Χριστίνα Ορφανίδου.

«Στα social media δέχομαι ακόμα χυδαία μηνύματα»

«Δεν γίνεται ο καθένας να μας καταστρέφει τη ζωή και να τον αφήνουμε έτσι. Δεν ξέρεις τι να πρωτοσκεφτείς όταν γίνεται κάτι τέτοιο. Να σκεφτείς εσένα; Το ξεφτίλισμα που θα βιώσεις από δω και πέρα από την κοινωνία; Το πώς θα αντιδράσουν οι γονείς σου; Και τι περνάω ακόμα… Στα social media δέχομαι ακόμα χυδαία μηνύματα, σε πλατφόρμες που τυγχάνει να αναφερθεί το όνομα μου με αναφέρουν με πάρα πολύ χυδαίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς», τόνισε η Χριστίνα Ορφανίδου.

«Κοιμάμαι και ξυπνάω και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τι θα κάνω με αυτό το πράγμα», κατέληξε η Χριστίνα Ορφανίδου στο Star, που είπε ότι σήμερα η πρώην παίκτρια του Big Brother ζητά μέσω αγωγής 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις