Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Τόσο απλά ανατρέπουν κυβερνήσεις κρατών!! Τρομερή παραδοχή στην κάμερα, vid - Και όχι από ένα τυχαίο πρόσωπο...


 Για τα γεγονότα του 2014 κατά την ανατροπή του φιλορώσου προέδρου της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, μίλησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι.

Αυτά που λέει για κάποιους μέχρι σήμερα -ευτυχώς λίγους- εξακολουθούν να κινούνται στη σφαίρα των «θεωριών συνωμοσίας», ωστόσο όχι μόνο συνέβησαν, αλλά οδήγησαν και στον σημερινό πόλεμο στην Ανατολική Ευρώπη, τον μεγαλύτερο που έχει ζήσει η γηραιά ήπειρος από τον Β.Π.Π.

Ο Κένεντι αναφέρεται στον βρώμικο ρόλο της CIA και ειδικότερα της Βικτόρια Νούλαντ, της απεσταλμένης της αμερικανικής κυβέρνησης στην Ουκρανία, η παρουσία της οποίας στο Κίεβο είχε εξοργίσει τους Ρώσους:

«Η CIA ακόμα έχει, αυτό είναι που κάνει, αλλάζει καθεστώτατ διοχετεύοντας κυρίως τα χρήματα μέσω της αμερικανικής βοήθειας, η οποία είναι μία μαριονέτα της CIA. Ανέτρεψαν την κυβέρνηση της Ουκρανίας το 2014, το οποίο ήταν ο πραγματικός λόγος του πολέμου. Δαπάνησαν 5δισ. δολάρια για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης. Μπορείτε να ακούσετε την Βικτόρια Νούλαντ να δίνει οδηγίες στον Αμερικανό πρεσβευτή της Ουκρανίας ένα μήνα πριν το πραξικόπημα»:

απεμπε-EPA photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις