Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχει Xάσει τη φωνή του, μιλάει ψιθυριστά»


 Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε συνέντευξη η Μαρία Παναγοπούλου. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της, Κώστας Χαρδαβέλλας.

Η Μαρία Παναγοπούλου εξήγησε ότι: «Τον τελευταίο καιρό ο Κώστας έχει χάσει τη φωνή του, μιλάει ψιθυριστά. Ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, άρχισε να βραχνιάζει ξαφνικά μέχρι που έφτασε στο σημείο να σβήσει η φωνή του. Ανησυχήσαμε πάρα πολύ γιατί ο Κώστας είχε δώσει και μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο, συνεχίζουμε να κάνουμε πολλές εξετάσεις. Τελικά υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, θέλει όμως πολλή προσπάθεια και αφωνία».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος είπε: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο στα ξαφνικά να βυθιστεί στη σιωπή, κάνει θεραπείες, παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη περιπέτεια της υγείας του».

«Του λείπει πολύ η δουλειά, το να βγει έξω να επικοινωνήσει. Αυτή τη στιγμή είναι σαν θηρίο στο κλουβί. Τώρα ανακαλύπτει τη δύναμη της σιωπής. Ο Κώστας για να συνεννοηθεί πρέπει να είναι πάντα κάποιος δίπλα του και αυτό του δημιουργεί εκνευρισμό», σημείωσε η συγγραφέας.

Ακόμα, η Μαρία Παναγοπούλου ανέφερε: «Είμαστε 32 χρόνια μαζί και τον έχω ζήσει να παλεύει με τα θηρία. Ακόμη μια φορά έχω εκπλαγεί με τη δύναμη της ψυχής αυτού του ανθρώπου. Ότι σου στέλνει ο θεός βρίσκει τη δύναμη και το αντιμετωπίζεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις