Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Zυγισαν την Σκονη και δεν ξεφυγε oυτε γραμμαριο ! (ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;)

 


Και εγω παραμενω σε εναν κοσμο μονιμα κρινομενος για οτι σκεφθομαι , γιατι ποια πραξη κανω με βαση τις ιδεες μου !

Μεγαλη μοναξια στο πεδιο αδερφε οταν απο πετρια αν θες …δεις λιγο πισω απο την κουρτινα !

180.000 τονοι ουτε ενας ουτε δυο…ουτε γραμματιο λιγοτερο !

Δεν την ζυγισαν οχι ..εμας ζυγισαν με πραξης πανικου και ομιχλης …με χαος που εφεραν την ταξη τους …και μας βρηκαν λιγους ..ελλιπεις!! !

Καθε μας πραξη βαση της πληροφοριας που βαζουμε μεσα μας ειναι ο δρομος της δικης τους ταξης !.. Αν ακους τους τρελους σαν και μενα θα κανεις α πραξη αν ακους τους Ηγετες και τις αυθεντιες θα κανεις β πραξη !

Ουτε γραμμαριο λιγοτερη …τωρα θελει μετρηση που εχει εμφανιστει μεσα στο πεδιο η πληροφορια του κολου τους για να καταγραψω τι και πως σε συγχρονικοτητα και να μιλησω….και οταν ξαναβρω το αυριο ..θα πεσει πανω μου σκοταδι , σβησιμο , ενω θα ειναι εδω η αποδειξη θα σβηνετε ακομα και στους αναγνωστες μου…και οτι και αν κανω που ειναι αληθινο..το πληρωνω με αιμοραγια ανυπαρξιας και αποδομησης …!

Νικιεται αυτος ο πολεμος φιλε μου; Μπα ..οσο παραμενουμε μια χουφτα με τιποτα !

Μετα θα δεχθω κριτικη για τα σχεδια μου , για οτι δημιουργω ….με την επιφανεια η οι ιδιοι δουλοι μισθωμενοι θα προσπαθουν να κανουν το καθε εργο να ακουγεται αλλιως , να μην αφησουν την ελευθερη επιλογη .. γιατι δεν συμφερει ανθρωποι σαν και μενα να εχουν τον τροπο να χτιζουν τα σχεδια τους !

Αυτα … τωρα πως μερικα φορτηγα σκονης πεταξαν μεχρι την Ελβετια …συγκεκριμενα κανεις δεν γωριζει να στο πει … μιας και κανεις δεν πρεπει να αγγιξει το ερωτημα ..και που το ξερω οτι ειναι σκονη Αφρικης;;;.. Η Ελβετια εχει να κανει και με τις τραπεζες εε;;.. χμμμ!


Stranger…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις