Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Μαρκόπουλο: «Χρειάζεται να παλέψει» - Συγκινεί η μητέρα της 22χρονης συνοδηγού - Εξέφρασε την ελπίδα πως το παιδί της θα καταφέρει να κερδίσει τη μάχη που δίνει


 Συγκινεί η μητέρα της 22χρονης συνοδηγού του μοιραίου οχήματος που προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ, στο Μαρκόπουλο, το βράδυ της Δευτέρας. Η κοπέλα παραμένει ακόμα διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, με τους γιατρούς να κρίνουν πως η κατάστασή της είναι εξαιρετικά σοβαρή και ίσως μη αναστρέψιμη.

«Χρειάζεται να παλέψει πολύ»

«Δεν έχουμε κανένα νεότερο, ήταν σε μια σταθερή κατάσταση. Εννοείται ότι όλα θα πάνε καλά, εννοείται ότι θα γίνει καλά. Χρειάζεται να παλέψει πάρα πολύ, δεν είναι αισιόδοξοι οι γιατροί. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση, είναι άσχημο το χτύπημα στο κεφάλι», είπε η μητέρα της 22χρονης μιλώντας στο STAR, και εκφράζοντας την ελπίδα πως το παιδί της θα καταφέρει να κερδίσει τη μάχη που δίνει.

«Δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας»

Οι μέχρι τώρα αυτοψίες που έχουν γίνει στο σημείο και έχουν ένα βάθος χρόνου μέχρι να ολοκληρωθούν, δείχνουν ότι οι δύο νέοι δε φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Σε ό,τι αφορά το ζευγάρι, τόσο η μητέρα της 22χρονης, όσο και ένας αυτόπτης μάρτυρας έλεγαν πως ήταν μαζί μόλις τρεις μήνες. Τα παιδιά αυτά είχαν βγει για ένα φαγητό αλλά η μητέρα της ήξερε ότι οδηγός ήταν λίγο ριψοκίνδυνος, αφού είχε ατύχημα και στο παρελθόν που τον είχε αφήσει σε κώμα για 7 μήνες.

Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα

Σημειώνεται πως το φως της δημοσιότητας είδε και ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από την μοιραία πρόσκουση. 

Στις εικόνες που δημοσιεύει το MEGA, φαίνεται το μοιραίο όχημα να προσκρούει με μεγάλη ταχύτητα σε κολώνα της ΔΕΗ. Είναι η μοιραία σύγκρουση που επέφερε τον θάνατο του οδηγού και τον τραυματισμό της συνοδηγού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις