Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Άγιοι Ανάργυροι: Καταγγελία για το AT - Πριν μήνες, γυναίκα κατήγγειλε τον κακοποιητή της και επέστρεψε στο ίδιο σπίτι

 


Δημοτικός σύμβουλος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, λίγες ώρες μετά τη γυναικοκτονία της Κυριακής, καταγγέλλει παρόμοιο περιστατικό που συνέβη πριν λίγους μήνες στο Αστυνομικό Τμήμα τής περιοχής.

«Προεκλογικά ζήτησε τη βοήθειά μου μία δημότισσα. Είναι καθήκον και της τοπικής αυτοδιοίκησης να βοηθάει και να κάνει ό,τι μπορεί για τους πολίτες. Πήγα στο ΑΤ των Αγίων Αναργύρων και αντιμετώπισα μια κατάσταση τραγελαφική», τονίζει αρχικά ο Θεόδωρος Μαξούλας, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN.

Όπως καταγγέλλει, δέχθηκε κλήση για βοήθεια από τη συγκεκριμένη γυναίκα, μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγραφεί το συμβάν ενδοοικογενειακής βίας. «Το καθήκον της αστυνομίας ήταν να προφυλάξει την κοπέλα και εμάς που μπήκαμε στη διαδικασία να βοηθήσουμε. Περιμέναμε, κατεγράφη το συμβάν και ο καθένας στο σπίτι του (...)».

Τον κατήγγειλε στις Αρχές και επέστρεψε στο ίδιο σπίτι με τον κακοποιητή της


Σχολιάζοντας την παραπάνω καταγγελία, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, είπε πως υπάρχουν δομές για γυναίκες που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας και η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει.

Όπως διευκρίνισε, «αυτό που προτείνεται στα θύματα είναι να απομακρυνθούν από το περιβάλλον και να μην επιστρέψουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις