Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στο Ισραήλ! Πολίτες εισέβαλλαν στην Bουλή – BINTEO - Έριξαν μπογιά μέσα στην Ολομέλεια! Τους έβγαλαν έξω!!!


 Τα Ισραήλ βρίσκεται σε κρίση και ενδεχομένως οι διεθνιστές δουν ευκαιρία για την Ιερουσαλήμ!

Πολίτες έχουν κατακλύσει τους δρόμους ζητώντας πρόωρες εκλογές!

Μάλιστα, ομάδα πολιτών, η οποία απαιτεί από την κυβέρνηση του Ισραήλ να κάνει περισσότερα για να απελευθερώσει τους ομήρους που κρατά η Χαμάς πήγε στο κοινοβούλιο (Κνεσέτ)!

Κάποιοι εισέβαλλαν και έριξαν μάλιστα μπογιά στο γυάλινο χώρισμα μεταξύ του εξώστη των θεατών και της αίθουσας της ολομέλειας.


«Τώρα!Τώρα!», φώναζαν οι διαδηλωτές απευθυνόμενοι στους βουλευτές μέσα στην αίθουσα!

Η διαμαρτυρία αυτή ακολουθεί τρεις ημέρες αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Ιερουσαλήμ, όπου χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους απευθύνοντας έκκληση για την ανάληψη μεγαλύτερης δράσης με στόχο την απελευθέρωση των ομήρων αλλά και τη διεξαγωγή νέων εκλογών προκειμένου να αντικατασταθεί ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Εκ των 253 ανθρώπων που πήρε ομήρους η Χαμάς κατά τη διάρκεια της επίθεσής της την 7η Οκτωβρίου, η οποία και πυροδότησε τον πόλεμο στη Γάζα, 134 παραμένουν σε ομηρία στον παλαιστινιακό θύλακα

Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν κηρύξει νεκρούς τουλάχιστον 35 εξ αυτών με τους συγγενείς και τους φίλους τους να εκφράζουν φόβους για την τύχη των υπολοίπων, καθώς μαίνεται η σύρραξη.

Η πολιτική κρίση διογκώνεται και υπάρχουν πολλοί που δεν αποκλείουν αργά ή γρήγορα διεθνή παρέμβαση για την τύχη του Μεσανατολικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις