Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Εγκατέλειψε τον σύζυγό της για τον εραστή της – «Μετά τη “BOMBA” που έριξε, τελικά έμεινα μόνη μου»


 Μία γυναίκα που εγκατέλειψε τον σύζυγό της για να ξεκινήσει μία νέα ζωή με τον κρυφό εραστή της, εξηγεί πως το όνειρό της διαλύθηκε, αφού εκείνος τελικά την παράτησε και έμεινε μόνη.

Αν σκοπεύετε να το σκάσετε με τον εραστή σας για να ξεκινήσετε μία νέα ζωή μαζί του, τουλάχιστον βεβαιωθείτε ότι συμφωνεί και εκείνος.  Μία γυναίκα, που εγκατέλειψε τον σύζυγό της, είδε το όνειρό της να ζήσει τη ζωή της μαζί με τον συνάδελφο και εραστή της, να διαλύεται. Η γυναίκα έγραψε την ιστορία της ανώνυμα στο διαδίκτυο, λέγοντας ότι, για αρκετά χρόνια, είχε μία ιδιαίτερη σχέση με τον συνάδελφό της. Η στενή αυτή σχέση ήταν μάλιστα συχνή αιτία διενέξεων στον γάμο της και, η ίδια εξηγεί ότι ο άνδρας της, προτού παντρευτούν, της είχε ζητήσει να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνον και τον συνάδελφό της.

“Παντρεύτηκα, αλλά δεν τον ξέχασα ποτέ”

Τότε, η γυναίκα επέλεξε τον άνδρα της,  με τον οποίον παντρεύτηκαν αλλά «ποτέ δεν ξέχασε» τον συνάδελφό της. Τελικά και ο άλλος άνδρας (το απωθημένο της) παντρεύτηκε όμως, τρία χρόνια αργότερα, οι δύο τους σύναψαν έναν «φλογερό δεσμό» πίσω από τις πλάτες των δυο συζύγων.  Σύμφωνα με τη γυναίκα, ο δεσμός τους δεν βασιζόταν μόνο στο σεξ, καθώς η ίδια επιμένει ότι είχαν αληθινά αισθήματα και είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο να χωρίσουν τους συζύγους τους ώστε να είναι μαζί κανονικά. Γράφοντας στη δημοφιλή στήλη της Sun, “Dear Deidre”, η γυναίκα εξήγησε: «τον πρώτο χρόνο του γάμου μου, απέφευγα επίτηδες τον συνάδελφό μου, μέχρι που κάποια στιγμή μας έστειλαν μαζί για μία εκπαίδευση και με πλημμύρισαν συναισθήματα».

«Όταν μου είπε ότι παντρεύτηκε, μού ράγισε την καρδιά. Παρόλα αυτά, γράφαμε μηνύματα ο ένας στον άλλον. Δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό μου. Μετά αρχίσαμε να δουλεύουμε ίδιες βάρδιες, να φλερτάρουμε, να αγκαλιαζόμαστε και να φιλιόμαστε. Μού εμπιστεύτηκε ότι ο γάμος του περνούσε κρίση. Μού έλεγε συνέχεια ότι, αν άφηνα τον άντρα μου, θα άφηνε και εκείνος τη γυναίκα του». Θέλοντας τόσο πολύ να είναι τελικά με τον συνάδελφό της, η γυναίκα αποφάσισε να χωρίσει τον άνδρα της και να φύγει από το σπίτι τους. Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα. Ο εραστής ήταν αναποφάσιστος.


“Μού ανακοίνωσε ότι τελικά θα μείνει με την γυναίκα του”

Της έλεγε ότι η γυναίκα του «προσπαθεί» για τη σχέση τους, και έτσι άρχισε να περιορίζει τα μηνύματα και τις επαφές με τη συνάδελφό του, σε σημείο που πλέον δεν συναντιούνται καν-παρά τις διαβεβαιώσεις του ότι εξακολουθεί να την θέλει.

Η γυναίκα πρόσθεσε: «Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, μού είπε ότι νομίζει πως θα μείνει με τη γυναίκα του, γιατί βλέπει ότι προσπαθεί. Εδώ και τρεις εβδομάδες, δεν τον έχω δει εκτός δουλειάς. Με διέλυσε».

Στην απάντησή της, η συντάκτρια της Sun, η Sally Land, “Dreidre”, εξήγησε ότι ο άνδρας αυτός δεν είχε ποτέ του πρόθεση να εγκαταλείψει τη γυναίκα του και ήθελε να τις έχει και τις δύο, για όσο καιρό μπορούσε. Η συντάκτρια τη συμβούλευσε να τον ξεπεράσει και να προσπαθήσει να βρει κάποιον που αξίζει την αγάπη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις