Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Oι παγκοσμιοποιητές αποκαλύπτουν το Kύριο σχέδιό τους για την ανθρωπότητα

 


Δεκάδες εθνικές κυβερνήσεις, μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη και τον Μπιλ Γκέιτς, συνεργάζονται σε μια παγκόσμια πρωτοβουλία με την ονομασία “50 σε 5 ” για την υλοποίηση μιας “ψηφιακής δημόσιας υποδομής” εντός πέντε ετών.

Η υποδομή αυτή περιλαμβάνει ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών, ψηφιακή ταυτοποίηση, ολοκληρωμένα συστήματα δεδομένων και άλλα, όλα με στόχο τη λειτουργία πέρα από τα εθνικά σύνορα. Θα επιτρέψει την πλήρη επιτήρηση και τον έλεγχο των ανθρώπων, με κάθε συναλλαγή να παρακολουθείται και να ελέγχεται.

Το πρόγραμμα καθοδηγείται από τα Ηνωμένα Έθνη και διάφορους ελιτιστές, όπως ο Μπιλ Γκέιτς και οι Ροκφέλερ, με χρηματοδότηση από τους Αμερικανούς και Ευρωπαίους φορολογούμενους.

Δεκάδες εθνικές κυβερνήσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα Ηνωμένα Έθνη και τον δισεκατομμυριούχο φανατικό του ελέγχου του πληθυσμού Μπιλ Γκέιτς σε ένα παγκόσμιο πρόγραμμα για την επιβολή “ψηφιακής δημόσιας υποδομής” (“DPI”) στους πολίτες τους εντός πέντε ετών. Αυτή η “DPI” περιλαμβάνει ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών (“CBDCs”), ψηφιακή ταυτοποίηση (“ψηφιακή ταυτότητα”), ολοκληρωμένα συστήματα δεδομένων και πολλά άλλα, όλα λειτουργικά πέρα από τα εθνικά σύνορα.

Το νέο σύστημα, που παρουσιάστηκε στα τέλη του περασμένου έτους και προχωρά με ταχείς ρυθμούς, είναι γνωστό ως “50 σε 5“, επειδή 50 κυβερνήσεις αναμένουν να έχουν την οργουελική “ψηφιακή υποδομή” της τυραννίας σε πέντε χρόνια. Σχεδόν δώδεκα κυβερνήσεις, μεταξύ των οποίων πολλές διεφθαρμένες κλεπτοκρατίες και σοσιαλιστικά καθεστώτα, έχουν προσφέρει εθελοντικά τους πληθυσμούς τους για να χρησιμεύσουν ως χώρες “First Mover” μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, η υπόθεση του ΟΗΕ είναι ότι κάθε κυβέρνηση θα επιβάλει τελικά αυτό το σύστημα σε κάθε άνθρωπο στη Γη. Αυτό εκφράζεται ξεκάθαρα σε όλες τις ανακοινώσεις του. “Όλες οι χώρες, ανεξάρτητα από το επίπεδο του εισοδήματος, τη γεωγραφία ή το πού βρίσκονται στο ταξίδι του ψηφιακού τους μετασχηματισμού, μπορούν να επωφεληθούν από το να είναι μέρος του 50 σε 5”, δήλωσε ο οργανισμός του ΟΗΕ που βρίσκεται πίσω από το πρόγραμμα. “Η συμμετοχή στην εκστρατεία συμβάλλει στο να διασφαλιστεί ότι οι χώρες δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουν μόνες τους την εφαρμογή του DPI ή να ξεκινήσουν από το μηδέν”.

Με επικεφαλής το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (“UNDP”), η νέα “ψηφιακή υποδομή ” διαμορφώνεται ως εργαλείο για την επιτάχυνση της επιβολής των εξαιρετικά αμφιλεγόμενων “Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης” (“ΣΒΑ”) της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ, οι οποίοι το 2015 αναφέρθηκαν από σημαντικούς ηγέτες του ΟΗΕ ως “Γενικό Σχέδιο για την Ανθρωπότητα”.

Οι SDGs, όπως είναι γνωστοί, ζητούν παγκόσμια αναδιανομή του πλούτου και δραστικά μεγαλύτερη κυβερνητική εξουσία στη ζωή των ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα. Το καθεστώς μαζικής δολοφονίας που κυβερνά την Κίνα καυχιόταν ότι έπαιξε “κρίσιμο ρόλο” στην ανάπτυξη του σχεδίου.

Ο Γκέιτς, ο οποίος είχε μια ανησυχητική σχέση με τον καταδικασμένο για εμπορία παιδιών σεξ Τζέφρι Επστάιν, πανηγύρισε τον ρόλο αυτών των τεχνολογιών στην επιβολή των SDGs του ΟΗΕ στην ανθρωπότητα. “Η G20 κατέληξε σε μια πρωτοποριακή συναίνεση σχετικά με τον ρόλο των ψηφιακών δημόσιων υποδομών ως κρίσιμου επιταχυντή των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης”, ανέφερε στο Twitter. “Είμαι αισιόδοξος για τις δυνατότητες των DPI να υποστηρίξουν έναν ασφαλέστερο, υγιέστερο και πιο δίκαιο κόσμο”.

Το όλο πρόγραμμα καθοδηγείται από τον ΟΗΕ και ελιτιστές, συμπεριλαμβανομένων του Γκέιτς και άλλων, όπως οι Ροκφέλερ, μακροχρόνιοι χρηματοδότες της παγκοσμιοποίησης, της ευγονικής και των σχεδίων ελέγχου του πληθυσμού. Πολλαπλές ομάδες βιτρίνας που κατευθύνονται από τέτοιους “ελεγκτές-αρχηγούς ” δημιουργήθηκαν για το σκοπό αυτό. Αλλά οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι φορολογούμενοι επιστρατεύονται για να πληρώσουν μεγάλο μέρος του λογαριασμού μέσω οργανισμών του ΟΗΕ και διεθνών “αναπτυξιακών” τραπεζών.

Αν δεν σταματήσει, οι επικριτές λένε ότι η νέα σουίτα “ψηφιακών δημόσιων αγαθών” και “υποδομών ” θα δημιουργήσει ένα τεχνολογικό πανοπτικόν που θα επιτρέπει την απόλυτη επιτήρηση και τον έλεγχο όλων των ανθρώπων παντού. Πράγματι, όπως ξεκαθαρίζει η Ατζέντα 2030, “κανείς δεν θα μείνει πίσω”. Μόλις τεθεί σε πλήρη εξέλιξη, κυριολεκτικά κάθε συναλλαγή θα παρακολουθείται, θα παρακολουθείται και θα ελέγχεται.

Οι γραφειοκράτες του ΟΗΕ δίνουν ένα χαρούμενο πρόσωπο στο πρόγραμμα. “Για το UNDP, μια προσέγγιση DPI που συνδυάζει ανθρωποκεντρική διακυβέρνηση είναι κρίσιμη για να διασφαλιστεί ότι αυτή η νέα υποδομή μπορεί να επιταχύνει τους SDGs [της Ατζέντας 2030]”, υποστήριξε ο Keyzom Ngodup Massally, επικεφαλής των ψηφιακών προγραμμάτων στο UNDP. “Αυτή η εκστρατεία 50 σε 5 υπό την ηγεσία των χωρών αποτελεί βασικό μέρος του τρόπου με τον οποίο το UNDP συνεχίζει να υποστηρίζει την ουσιαστική παγκόσμια ψηφιακή συνεργασία και να ενισχύει τα τοπικά οικοσυστήματα για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή DPI με βάση τα δικαιώματα”.

Ήδη, σχεδόν όλες οι εθνικές κυβερνήσεις και οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο εργάζονται πάνω σε ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών (“CBDCs”), σύμφωνα με την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στην Ελβετία, η οποία συμβάλλει στην καθοδήγηση και τον συντονισμό της εξάπλωσης τέτοιων νομισμάτων παγκοσμίως. Καθώς τα μετρητά παραγκωνίζονται και στη συνέχεια εξαφανίζονται, τα CBDCs θα δημιουργούν ένα μόνιμο αρχείο όλων των συναλλαγών.

Ίσως ακόμη πιο ανησυχητικό, τα ψηφιακά νομίσματα θα είναι επίσης προγραμματιζόμενα, λένε κορυφαίοι εμπειρογνώμονες και αξιωματούχοι. Αυτό θα επιτρέψει στις κυβερνήσεις έναν άνευ προηγουμένου βαθμό ελέγχου της οικονομίας και των ατομικών αποφάσεων των καταναλωτών. Μάλιστα, ο Λευκός Οίκος του Μπάιντεν έχει ζητήσει ακόμη και να προωθήσουν τα CBDCs τη “φυλετική ισότητα” και τις “περιβαλλοντικές προτεραιότητες”. Κορυφαίοι φωστήρες έχουν ζητήσει να παρακολουθούν και το ατομικό αποτύπωμα άνθρακα.

Μαζί με τα CBDCs, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αναπτύσσουν ψηφιακές ταυτότητες για να τις συνοδεύσουν. Η Γερουσία της Αυστραλίας μόλις ψήφισε την έγκριση ενός τέτοιου συστήματος την περασμένη εβδομάδα. Πολλές αμερικανικές πολιτειακές κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που ελέγχονται εξ ολοκλήρου από τους Ρεπουμπλικάνους, επιδιώκουν παρόμοια συστήματα. Και διάφορες οργανώσεις που συνδέονται με τον Γκέιτς, τη δυναστεία Ροκφέλερ και τον ΟΗΕ προωθούν τέτοιες ταυτότητες εδώ και χρόνια, μεταξύ άλλων μέσω ομάδων όπως η ID2020.

Τελικά, οι ψηφιακές ταυτότητες και τα CBDC θα γίνουν αδιαχώριστα. Οι Financial Times συζήτησαν τη σχέση μεταξύ όλων των διαφορετικών συστημάτων του συστήματος ψηφιακής υποδομής σε ένα άρθρο του 2021 με τίτλο “Why CBDCs Will Likely Be ID-based“. Αποκαλύπτει πώς τα CBDCs και οι ψηφιακές ταυτότητες μπορούν (και θα) να χρησιμοποιηθούν μαζί για τον τελικό έλεγχο των ανθρώπων.

“Αυτό που φαίνεται να δείχνει η έρευνα και ο πειραματισμός των CBDC είναι ότι θα είναι σχεδόν αδύνατο να εκδοθούν τέτοια νομίσματα εκτός ενός ολοκληρωμένου εθνικού συστήματος διαχείρισης ψηφιακών ταυτοτήτων”, έγραψε η Izabella Kaminska των Financial Times. “Που σημαίνει: Τα CBDCs θα είναι πιθανότατα συνδεδεμένα με προσωπικούς λογαριασμούς που περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, πιστωτικό ιστορικό και άλλες μορφές σχετικών πληροφοριών”.

Τελικά, η υγειονομική περίθαλψη θα διασυνδεθεί με όλα αυτά, όπως εξήγησε ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΚ επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (“ΠΟΥ”)(και πρώην ηγέτης των εθνομαρξιστών τρομοκρατών) Tedros Ghebreyesus. “Η πανδημία του covid-19 ανέδειξε την αξία των ψηφιακών λύσεων υγείας για τη διευκόλυνση της πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας”, δήλωσε πριν διαφημίσει τα “διαβατήρια εμβολίων” του covid που επιβλήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση (“ΕΕ”). Ο ΠΟΥ χρησιμοποιεί τώρα το σύστημα της ΕΕ για να σχεδιάσει ένα παρόμοιο καθεστώς για όλη την ανθρωπότητα.

Κορυφαίοι παγκοσμιοποιητές έχουν αφήσει να εννοηθεί πού οδηγούν όλα αυτά. “Το κόλπο είναι να δημιουργηθεί δημόσια ψηφιακή υποδομή, η οποία θα είναι διαλειτουργική, ανοιχτή σε όλους και αξιόπιστη. Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα που είναι πραγματικότητα σήμερα”, δήλωσε η “πρόεδρος” της ΕΕ Ursula von der Leyen στη σύνοδο κορυφής της G20 τον Σεπτέμβριο. “Πολλοί από εσάς γνωρίζετε το ψηφιακό πιστοποιητικό covid-19. Η ΕΕ το ανέπτυξε για τον εαυτό της. Το μοντέλο ήταν τόσο λειτουργικό και τόσο αξιόπιστο που 51 χώρες σε 4 ηπείρους το υιοθέτησαν δωρεάν”.

Μια κοινωνική πιστωτική βαθμολογία, σύμφωνα με την οποία κάθε άτομο λαμβάνει έναν βαθμό με βάση τη συμμόρφωσή του με τις απαιτήσεις των τεχνοκρατών, είναι ουσιαστικά αναπόφευκτη και υπό αυτό το καθεστώς, λένε οι επικριτές. “Οι υποστηρικτές είναι ανένδοτοι ότι το DPI είναι απαραίτητο για τη συμμετοχή στις αγορές και την κοινωνία – όπως ακριβώς είδαμε με τα διαβατήρια εμβολίων – μόνο που σε πολύ ευρύτερο πεδίο”, εξήγησε ο συντάκτης του The Sociable Tim Hinchliffe, ένας από τους πρώτους που έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου.

Οι δυνατότητες ελέγχου, συνέχισε, είναι σχεδόν ατελείωτες. “Εάν επιτύχει, το DPI θα δώσει στις κυβερνήσεις και τις εταιρείες τη δύναμη να εφαρμόσουν συστήματα κοινωνικής πίστωσης που θα μπορούν να καθορίζουν πού και πώς μπορείτε να ταξιδεύετε, τι επιτρέπεται να καταναλώνετε και πώς θα μπορείτε να συναλλάσσεστε με τα προγραμματιζόμενα χρήματά σας”, πρόσθεσε ο Hinchliffe.

Φυσικά, αυτού του είδους το σύστημα υπάρχει ήδη στην κομμουνιστική Κίνα, κάτι για το οποίο το The New American προειδοποιεί εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (“ΚΚΚ”) χρησιμεύει ως “πρότυπο”, σύμφωνα με το αφεντικό του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (“WEF”) και πρωτοπαλίκαρο της Μεγάλης Επαναφοράς Κλάους Σβαμπ και αμέτρητους άλλους παγκοσμιοποιητές. Και έτσι, είναι μόνο θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί τελικά ένα τέτοιο καθεστώς στη Δύση χωρίς μαζική αντίδραση.

Η παρακολούθηση των παιδιών βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων, σύμφωνα με το WEF, καθώς τα δεδομένα που συγκεντρώνονται χρησιμοποιούνται για τη λήψη αποφάσεων για τους ανθρώπους. “Βασικά, μια ψηφιακή δημόσια υποδομή έχει να κάνει με την παροχή δυνατότητας στα δεδομένα να ρέουν απρόσκοπτα σε όλους τους τομείς και τα συστήματα, επιτρέποντας έτσι τη λήψη αποφάσεων και πολιτικών με βάση τα δεδομένα”, αναφέρει ο παγκοσμιοποιητικός οργανισμός σε ένα κομμάτι σχετικά με την παρακολούθηση των παιδιών με DPI.

Η “Ψηφιακή Δημόσια Υποδομή ” θα τροφοδοτήσει επίσης την αύξηση των περιορισμών στην καθημερινή ζωή, συμπεριλαμβανομένης της μετακίνησης εν μέσω της εμφάνισης των πόλεων των 15 λεπτών. Θα χρησιμοποιηθεί για την επιβολή όλων των ειδών των εντολών, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών “κλειδώματος” με προσχήματα που κυμαίνονται από υποτιθέμενες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης “δημόσιας υγείας” έως την υποτιθέμενη ανθρωπογενή “κλιματική αλλαγή”, προειδοποιούν οι αντίπαλοι, επικαλούμενοι δηλώσεις των γυρολόγων αυτών των συστημάτων.

Αλλά το πράγμα γίνεται ακόμα πιο περίεργο. Στο τέλος αυτού που ο Schwab περιγράφει ως “τέταρτη βιομηχανική επανάσταση”, θα υπάρξει μια “συγχώνευση της ψηφιακής, της φυσικής και της βιολογικής μας ταυτότητας”, έχει δηλώσει πολλές φορές ο Γερμανός τεχνοκράτης. Οι πλήρεις συνέπειες αυτού του οράματος δεν έχουν ακόμη επεξεργαστεί, αλλά ο ίδιος ο Schwab προωθεί συχνά μικροτσίπ που θα εμφυτεύονται μέσα στους ανθρώπινους εγκεφάλους, μεταξύ άλλων υπερανθρωπιστικών σχεδίων.

Η εκστρατεία “50 σε 5 ” για το DPI ξεκίνησε επίσημα στα τέλη του περασμένου έτους στη Νέα Υόρκη. Στόχος της είναι να “συντομεύσει ριζικά” το χρονικό διάστημα που θα χρειαζόταν για την ψηφιοποίηση των πάντων, από την ταυτοποίηση μέχρι το νόμισμα. Αυτό θα συμβεί μέσω της συνεργασίας μεταξύ του ΟΗΕ και των κυβερνήσεων, καθώς θα μοιράζονται την τεχνολογία για να δημιουργήσουν τελικά ένα διαλειτουργικό σύστημα σε τουλάχιστον 50 χώρες μέχρι το 2028. Όλος ο κόσμος αναμένεται να ακολουθήσει το παράδειγμα.

Εκτός από το UNDP, το Ίδρυμα Γκέιτς και τις κυβερνήσεις που έχουν ήδη υπογράψει, εμπλέκεται επίσης ένα ευρύ φάσμα ομάδων AstroTurf και οργανισμών του ΟΗΕ – πολλοί από αυτούς χρηματοδοτούνται από κυβερνήσεις καθώς και από κερδοσκόπους όπως ο Γκέιτς και οι τεχνοκράτες σύμμαχοί του. Σε αυτούς περιλαμβάνονται η UNICEF, η Διαμερικανική Τράπεζα Ανάπτυξης, το Κέντρο για τις Ψηφιακές Δημόσιες Υποδομές και η Συμμαχία για τα Ψηφιακά Δημόσια Αγαθά.

Οι πρώτες κυβερνήσεις που ανέβηκαν στο άρμα – οι περισσότερες με υποσχέσεις για “δωρεάν” χρήματα που αποσπούνται από τους δυτικούς φορολογούμενους – περιλαμβάνουν το Μπαγκλαντές, την Αιθιοπία, τη Γουατεμάλα, τη Μολδαβία, τη Σενεγάλη, τη Σιέρα Λεόνε, τη Σρι Λάνκα και το Τόγκο. Μια χούφτα πλουσιότερες κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της Νορβηγίας και της Σιγκαπούρης, έχουν επίσης υπογράψει.

“Αυτές οι χώρες χρησιμεύουν ως φάροι προόδου και έμπνευσης για τις χώρες να οικοδομήσουν τα δικά τους ψηφιακά θεμέλια και να βελτιώσουν τις οικονομίες τους και την ευημερία των ανθρώπων”, υποστήριξε το UNDP σε δελτίο Τύπου που ανακοίνωσε τις πρώτες 11 κυβερνήσεις που θα συμμετάσχουν στην επιβολή αυτών των εργαλείων ψηφιακής επιτήρησης και ελέγχου στους πληθυσμούς τους.

Με τη συμμετοχή 50 κυβερνήσεων στο πρόγραμμα, ο ΟΗΕ ελπίζει ότι η κάθε μία μπορεί να επικεντρωθεί σε έναν τομέα ή ένα στοιχείο του συστήματος “DPI “. Στη συνέχεια, κάθε κυβέρνηση θα μοιραστεί όσα έμαθε με άλλες κυβερνήσεις, ώστε η αρχιτεκτονική της ψηφιακής επιτήρησης και του ελέγχου να επιβληθεί ταχύτερα και με τρόπο που να υπερβαίνει τα εθνικά σύνορα.

Η υπουργός Επικοινωνίας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας της Σιέρα Λεόνε, Salima Monorma Bah, κάλεσε όλες τις κυβερνήσεις να υπογράψουν. “Η Σιέρα Λεόνε είναι ενθουσιασμένη που συμμετέχει στην εκστρατεία 50 σε 5 και προτρέπει όλους τους άλλους να συμμετάσχουν στην εκστρατεία – τα επόμενα πέντε χρόνια είναι το παράθυρο ευκαιρίας για να επιταχύνουμε από κοινού την ασφαλή και χωρίς αποκλεισμούς εφαρμογή της DPI και έτσι να επιταχύνουμε τα θετικά αποτελέσματα για τους ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο”, δήλωσε η Bah.

Ακόμη και καθώς οι ολοκληρωτικοί τεχνοκράτες βιάζονται να προχωρήσουν με αυτές τις τεχνολογίες, η αντίδραση αυξάνεται. Στη Φλόριντα, για παράδειγμα, ένας νέος νόμος απαγόρευσε επίσημα τα CBDCs. Πολλές άλλες πολιτείες επιδιώκουν παρόμοια μέτρα. Μετά την αποκάλυψη των καταστροφικών ψεμάτων και της τυραννίας που στήριξαν την “πανδημία ” των κοβιδίων, δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι απίθανο να αποκαταστήσουν ποτέ την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς, με τους περισσότερους Αμερικανούς να λένε πλέον ότι τα μέσα ενημέρωσης είναι “εχθρός”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις