Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Η PENA ΔΟΥPOY ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ (X) - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ!

 

Δήλωση της Ρένας Δούρου μετά από την αθώωσή της στη δίκη για την τραγωδία στο Μάτι

Αθώα κήρυξε με τη σημερινή ομόφωνη απόφασή του το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας την Ρένα Δούρου για την υπόθεση της τραγωδίας στο Μάτι.

Η Ρ. Δούρου δήλωσε σχετικά:

“Σήμερα το δικαστήριο με έκρινε ομόφωνα αθώα για την τραγωδία στο Μάτι. Να σημειωθεί ότι προηγήθηκε αθωωτική πρόταση του κ. Εισαγγελέα αλλά και αθωωτική απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου για τους αιρετούς, που αποτελείται από Ανώτατο και Ανώτερους Δικαστές, δηλαδή όλοι οι Δικαστές που με έκριναν σε πειθαρχικό και ποινικό επίπεδο ομόφωνα με αθώωσαν.

Σε μία ασύλληπτη τραγωδία, ακόμα κι αν αποδεδειγμένα πλέον δεν είχα καμία ανάμειξη, ακόμα κι αν αδίκως διώχθηκα, ο εσωτερικός πυρήνας αξιών μου  δεν   επιτρέπει  να χαρώ για την τελική μου δικαίωση. Γιατί η αδικία που υπέστησαν τα θύματα και οι συγγενείς τους υπερτερεί της αδικίας που υπέστην εγώ. Ως πολιτικό πρόσωπο, ένας λόγος παραπάνω η ηθική αυτή να υπερνικά το αίσθημα ακόμα και της όποιας στιγμιαίας προσωπικής ικανοποίησης.

Γνωρίζω ότι ποτέ και τίποτα, καμιά διαδικασία δεν μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω, να επουλώσει τα τραύματα, να απαλείψει το γεγονός που σημάδεψε βαθύτατα και τη δική μου ζωή. Και γι’ αυτό πρέπει όλοι μας να εκφράσουμε τη συντριβή μας.

Υπήρξα ο κύριος στόχος από τους πολιτικούς μου αντιπάλους σε μία τεραστίων διαστάσεων εθνική τραγωδία, οι οποίοι επιχείρησαν την πολιτική, ηθική και φυσική μου εξόντωση. Κατασυκοφαντήθηκα  και λοιδορήθηκα όσο κανείς άλλος.

Οι πολιτικοί μου αντίπαλοι ουδέποτε μπόρεσαν να αποδεχθούν ότι μία νέα, αριστερή, γυναίκα επιτέλεσε, στη διάρκεια της θητείας της, με πρωτοφανή διαφάνεια ένα τεράστιο έργο σε όλους τους τομείς.

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ

@XRHSTOSFRIK

ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΑΝ Η ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΗ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Ο ΛΑΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΙΑ 103 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ! ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΩ!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις