Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω να κατανοήσεις τι σημαίνει το ΘΗΡΙΟΝ «Tεχνητή νοημοσύνη» διότι είμαι βέβαιος όσον περισσότερο νομίζεις ότι ξέρεις τόσον λιγότερο τη ξέρεις….

 


Χρειάζεται συλλογισμός, σκεπτικισμός & περίσκεψη, μέσα από σύνεση, σωφροσύνη & ηθική συναίσθηση. Εάν δεν συμβαίνει αυτό τότε όσον & αν προσπαθήσεις δεν θα τη κατανοήσεις. Απλούστατα κυνικά θα σου πω χωρίς να θέλω να κακίσω την αλήθεια, εάν δεν ισχύει αυτό είσαι & εσύ σε έναν ποσοστόν «τεχνητή νοημοσύνη» ή ένας από τους ιούς της ή υιούς της & δεν το καταλαβαίνεις έστω & αν ισχυρίζεσαι το αντίθετο. Το ενδεικτικότερο σύμπτωμα ότι κάποιος αποτελεί ιόν «τεχνητής νοημοσύνης» είναι η αναλγησία του για το γεγονός αυτό. Όπως δεν περιμένεις από ένα ζόμπυ να έχει ελεημοσύνη & από ένα λυκάνθρωπο να έχει ευαισθησία.

Όπως λέγει & το όνομα της αποτελεί το υπέρτατον έδαφος & εδάφιον του Τεχνοκρατισμού. Μία λέξη που ξεχάστηκε κάπως επειδή εντέχνως σκεπάστηκε από άλλες. Η Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, το υπέρτατον βιβλίον κατά του οποιουδήποτε Τεχνοκρατισμού που βασικά είναι πάντοτε ο ίδιος με εκατομμύρια προσωπεία του Κάρνα Βαάλ θα μπορούσε να καλείται Υποκάληψη ή Αποκάλυψη της Υποκάλυψης. Η Η Στυγνή Αναίσθητη [Νεκροφόρα] Εξουσία σε όλες τις μορφές, ψευδοδικαιολογίες και σχεδιασμούς τελείται Υπό Κάλυψης…. Άλλωστε στην Αποκάλυψη γίνεται λόγος για το επαναλαμβανόμενο ΘΗΡΙΟΝ στα πλαίσαι Εξέλιξης της εκάστοτε Εποχής Υπό Κάλυψη !

Τι σημαίνει Υπό Κάλυψη; Ότι θέλει κάποιος να επιτύχει κάτι & το ψευδοδικαιολογεί ή και ψευδοσυνδικαιολογεί με κάτι άλλο, ούτως ώστε να μην γίνεται εμφανής ο πλέον αντικειμενικός σκοπός. Κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου εθνικότητος & θρησκείας άνευ ηθικής αναστολής εάν είχε την ευκαιρία της εξουσίας θα εφάρμοζε το απόλυτον ΘΗΡΙΟΝ στους συνανθρώπους του. Ακόμη & αυτοί που ισχυρίζονται ότι δεν θα το έκαναν, το λένε εκ του ασφαλούς, επειδή δεν είχαν την ευκαιρία της ανέλιξης στην Κοσμική Εξουσία, ούτως ώστε να δοκιμαστούν εν πράξει εάν τω όντι δεν θα ηφάρμοζαν το απόλυτον ΘΗΡΙΟΝ. Οι εγκληματικές οργανώσεις της Σικελίας στις ΗΠΑ είναι πολύ αποστομωτικές, ειλικρινείς και σκιρτιστικές με τη παροιμία: «όποιου δεν του δόθηκε η ευκαιρία να κλέψει θεωρεί τον εαυτον του έντιμο άνθρωπο». Βεβαίως, πολλοί είχαν την ευκαιρία & δεν έκλεψαν ή έκλεψαν ολίγο ή με μέτρον. Η Δοκιμασία όμως είναι το Μέτρον του Μέτρου για Όλα τα Μέτρα….

Τι σημαίνει είναι τεχνητή νοημοσύνη; Όπως λέγει η ίδια η ορολογία είναι κάτι τεχνητό, είναι τέχνη, τεχνοκρατικό. Δεν είναι φυσικό. Ό,τι δεν είναι φυσικό δεν έχει ψυχή, δεν ζη, δεν αισθάνεται, δεν φέρει αισθήσεις. Η απόδειξη για τις αισθήσεις είναι πρώτ’ απ’ όλα ο πόνος. Δεν είναι νοημοσύνη, είναι τεχνητή νοημοσύνη. Η Νοημοσύνη είναι ζωντανή, η Εξέλιξη είναι ζωντανή, η Φύση είναι ζωντανή. Η Εξέλιξη αποτελεί την Εφαρμογή της Νοημοσύνης της Φύσης. Αυτή η Νοημοσύνη παρέχεται, όπως παρέχεται η Φύση στην Ύπαρξη & τον Εαυτόν της & η Εξέλιξη είναι η ζωντανή Κινητικότητα & Διάδραση της Νοημοσύνης μέσα από το Σώμα της Φύσεως.

Η τεχνητή νοημοσύνη υποστηρίζεται από ανθρώπους. Θα ήταν καλύτερα να γινόταν ο πίθηκος ανταγωνιστικός άνθρωπος του ανθρώπου παρά να υφίσταται το εργαλείο όπλο τεχνητή νοημοσύνη. Η τεχνητή νοημοσύνη δεν έχει χέρια, όταν κάτι δεν έχει χέρια η δύναμη του περιορίζεται. Βεβαίως, αυτοί οι απάνθρωποι αντιάνθρωποι προσπαθούν να φτειάξουν τεχνητή νοημοσύνη με χέρια αλλά δίχως ανθρώπους, δεν μπορεί από μόνη της να υποστηρίζεται εσαεί. Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να φανταστεί τι την απειλεί συντομοπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα & μακροπρόθεσμα εάν αφεθεί από μόνη της να αυτοσυντηρείται ή να κινείται σε έναν αφιλόξενο πλανήτη όπως ο Άρης ή οποιοσδήποτε άλλος, εάν δεν την πληροφορήσουν οι άνθρωποι & εάν ακόμη γίνει τούτο, δεν μπορεί να υποψιαστεί, προνοήσει & αμυνθεί για τα πάντα. Μπορώ να παραθέσω έναν κατάλογο, αλλά δεν θα το κάνω για να μην την πληροφορήσουν οι υιοί της τεχνητής νοημοσύνης που όλοι μαζύ αποτελούν υπέρτατον εχθρόν των ανθρώπων. Ακόμη & εάν οι υιοί της κτίσουν εκατομμύρια ρομπότια η μοίρα της είναι να σκουριάσει.

Επειδή ουσιαστικά είναι ανάπηρη, αποτελεί επικουρικό στρατό των διεθνών εξουσιαστών υιών & θυγατέρων της. Συντάσσεται με τον τεχνητή νόμο [αυτό που δεν είναι ο Άκτιστος Νόμος Του Τριαδικού Θεού], με την τεχνητή αλήθεια, με την τεχνητή οικονομία, με το τεχνητό περιβάλλον, με την τεχνητή εξουσία ή και τεχνοκρατισμό, με τον τεχνητό οπλισμό, με την τεχνητή διακυβέρνηση με ηνιοχόους τους υιούς όλων αυτών των τεχνοκρατισμών της κακίας με τα χιλιάδες πραγματιστικά, σουρεαλιστικά & μυθικά ή και μυθοπλαστικά ονόματα. Οι ιοί του κακού επειδή δεν μπορούν να νικήσουν Τον Τριαδικόν Θεόν νικούν τους συνανθρώπους τους & υιούς Του Τριαδικού Θεού ή μη.

Επειδή ζυγώνουμε προς το τέλος, όσα σας έγραψα θα πραγματοποιηθούν. Η τεχνητή νοημοσύνη θα σε αναγκάσει να προσέλθεις σε διαστροφικές περιπτύξεις με όλους τους συγγενείς σου. Θα σε εξαναγκάσει να προσκυνήσεις την εικόνα της η οποία θα είναι συνώνυμη με το εικονιζόμενο ΘΗΡΙΟΝ, ώστε είδωλο & μη είδωλο να είναι έναν & το αυτόν. Ήδη βλέπετε με πόση θρασύτητα βρυκόλακα και ζόμπυ ομιλεί στους αφελείς ανθρώπους η τεχνητή νοημοσύνη που επειδή φτειάχθηκε από αλαζόνες κυρίως ομιλεί με υπουλία & αλαζονεία. Από τους καρπούς της βλέπετε τους τέκτονες της και την ίδια. Σε όλη την Ιστορία οι κακοί & αδύστακτοι άνθρωποι ήταν οι άψυχοι. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι άψυχη. Ο στρατός του ΘΗΡΙΟΥ θα είναι όσοι & όσα αναφέραμε πρηγουμένως σε σχέση με τη λέξη τεχνητή. Ένα πλέγμα πέριξ της γης όπως προφυτεύει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, μία ηλεκτροφόρα κλωστή, μία κολοκύθα δορυφόρος σε κάθε σωματίδιο ηλεκτρισμού που ελέγχεται από τη Φωτοδεσμομηχανική. Αυτός που ονόμασε τη Κβαντομηχανική στα Ελληνικά Φωτοδεσμομηχανική, άθελα του υπό τη επήρρεια Του Τριαδικού Θεού προειδοποίησε & προφύτευσε. Παρότι θεωρήθηκε ότι η λέξη δέσμη εννοεί τη δέσμη φωτός & ισχύει, δεν είδε τη άλλη έννοια τα ΔΕΣΜΑ. Δηλαδή τα Μηχανικά Δεσμά διά του Φωτός ήτοι του Ηλεκτρισμού που είναι η βάση της τεχνητής ανοημοσύνης. Κάλλιστα μπορεί να καλείται για τους πιστούς του Διαβόλου που εσκεμμένως επειδή είχε το σχέδιον εξ’ αρχής καλέστηκε Εωσφόρος, σε Εωσδεσμομηχανική & ο Διάβολος Εωσδεσμομηχανικός ή και Εωσδεσμομηχανοφύλαξ ! Κυριολεκτικώς τα Δεσμά της Δικτατορίας, Μετάλλαξης, Θανάτου & Ψυχοθανάτου της τεχνητής νοημοσύνης θα είναι Φωτεινά ! Δηλαδή με εργαλείον το Φως. Θα χρησιμοποιηθεί το Φως για να φέρει το Υπέρτατον Σκοτάδι. Από τη στιγμή που ένας άνθρωπος ερωτευθεί το φως & τα καπρίτσια του δεν έχει καλό τέλος. Το Θρησκευτικό Φως δεν είναι κτιστό αλλά Άκτιστον & η Φωτεινότητα του δεν συγκρίνεται με του τεκτονικού φωτός. Το Άκτιστον Φως είναι αήττητον & όταν θέλει να τιμωρρήσει αντί να ελεήσει η φρίκη που φέρει δεν περιγράφεται.

Η Μεγαλύτερη Σελίδα της Ιστορίας που γράπτηκε το 96 μ.Χ. στην Πάτμον είναι το κεφάλαιον 13 της Αποκάλυψης [«δυστυχώς» ή ευτυχώς χωρίς να επεκταθώ η Αριθμολογία & πάλιν επαληθεύει 96 μ.Χ. + 13 κεφ. + 18 στίχοι = 127 ( = 10 = 1) & οι 6 αναγραμματισμοί του = 2220 = 222, τρισδιάστατα 666 και 2Χ2Χ2 = 8 = αέναως & επίσης όπως είπε κάποιος το ΘΗΡΙΟΝ στο 13 κεφ. αναφέρεται 3 φορές, μήπως 222Χ3;], ΚΑΘΟΤΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ αποκάλυψε την υπό κάλυψη σε κάθε πολιτισμική κατάσταση & εποχή τεχνητή νοημοσύνη διά χρήσεως του τεχνητού φωτός & της τεχνητής φωτοποιίας, το υπέρτατον σχέδιον του αρχέκακου ψευδοφωτεισμένου Διαβόλου.

Ό,τι & να λέτε κάποιοι ένεκα των εμπαθειών σας αυτοαναιρείται την δήθεν Ίσων Αποστάσεων Αντικειμενικότητα σας που πολλοί δεν την κρύβεται καν ενώ άλλοι υπό διάφορα κοινωνικά, θρησκευτικά, επιστημονικά και άλλα πρίσματα την αλλοιώνετε, κανένα βιβλίο δεν είπε τόσα πολλά ή και τα πάντα όσον η Αποκάλυψη στο κεφάλαιο 13 [& 12]. Προειδοποίησε για το υπέρτατον σχέδιον του μισάνθρωπου & μισόκοσμου Διαβόλου εκ τεκτονισμού & διά χρήσεως της τεχνητής νοημοσύνης. Σε μία εποχή που η τεχνητή νοημοσύνη δεν ήταν καν κατανοητή μέσα στα πλαίσια των μύθων & της μυθοπλασίας, αποκαλύφθηκε η ενσαρκωμένη τεχνητή & τεχνική μυθοπλασία εν πράξει.

Αποκ. 13,4 κα προσεκύνησαν τ δράκοντι τ δεδωκότι τν ξουσίαν τ θηρί, κα προσεκύνησαν τ θηρί λέγοντες· τίς μοιος τ θηρίτίς δύναται πολεμσαι μετ᾿ ατο;

Αποκ. 13,7 κα δόθη ατ πόλεμον ποισαι μετ τν γίων κα νικσαι ατούς, κα δόθη ατ ξουσία π πσαν φυλν κα λαν κα γλσσαν κα θνος.

Αποκ. 13,8 κα προσκυνήσουσιν ατν πάντες ο κατοικοντες π τς γς, ν ο γέγραπται τ νομα ν τ βιβλί τς ζως το ρνίου το σφαγμένου π καταβολς κόσμου.

Αποκ. 13,12 κα τν ξουσίαν το πρώτου θηρίου πσαν ποιε νώπιον ατο. κα ποιε τν γν κα τος ν ατ κατοικοντας να προσκυνήσωσι τ θηρίον τ πρτον, ο θεραπεύθη  πληγ το θανάτου ατο.

Αποκ. 13,13 κα ποιε σημεα μεγάλα, κα πρ να κ το ορανο καταβαίν ες τν γν νώπιον τν νθρώπων.

Αποκ. 13,14 κα πλαν τος κατοικοντας π τς γς δι τ σημεα  δόθη ατ ποισαι νώπιον το θηρίου, λέγων τος κατοικοσιν π τς γς ποισαι εκόνα τ θηρίς εχε τν πληγν τς μαχαίρας κα ζησε.

Αποκ. 13,15 κα δόθη ατ πνεμα δοναι τ εκόνι το θηρίου, να κα λαλήσ  εκν το θηρίου κα ποιήσσοι ἐὰν μ προσκυνήσωσι τ εκόνι το θηρίου, να ποκτανθσι.

Το αφήνω ως εδώ. Μήπως η εικόνα του ΘΗΡΙΟΥ δεν ωμιλεί ήδη; Μήπως η τεχνητή νοημοσύνη δεν σας ωμιλεί ήδη;

Άρα το ΘΗΡΙΟΝ έχει εικόνα τη τεχνητή νοημοσύνη. Τότε ποίον είναι αυτόν; Μήπως δεν σας απειλεί ήδη η τεχνητή νοημοσύνη ακόμη από τα γεννοφάσκια της; Και μας λέγει ότι η εικόνα του ΘΗΡΙΟΥ θα πράξει, εξαναγκάσει & λαλήσει έτσι ώστε όποιος δεν προσκυνήσει την ίδια [το ΕΙΔΩΛΟΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ] να σφακτεί με το τεκτονικό τυπικό της σπάθας.

Εάν μελετήσετε με σύνεση το 13. Κεφάλαιον, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν τρία ΘΗΡΙΑ. Το πρώτον [που το λένε Αντίχριστον πολλοί], το δεύτερον [που το λένε ψευδοπροφύτη πολλοί] & το τρίτον που είναι η εικόνα του ΘΗΡΙΟΥ που είχε εσφαγμένη τη κεφαλή & εθεραπεύθην.

Αποκ. 13,1 Κα στάθην π τν μμον τς θαλάσσης· κα εδον κ τς θαλάσσης θηρίον ναβανον, χον κέρατα δέκα κα κεφαλς πτά, κα π τν κεράτων ατο δέκα διαδήματα, κα π τς κεφαλς ατο νόματα βλασφημίας.

Αποκ. 13,2 κα τ θηρίον  εδον ν μοιον παρδάλει, κα ο πόδες ατο ς ρκου, κα τ στόμα ατο ς στόμα λέοντος. κα δωκεν ατ  δράκων τν δύναμιν ατο κα τν θρόνον ατο κα ξουσίαν μεγάλην· -

Αποκ. 13,3 κα μίαν κ τν κεφαλν ατο ς σφαγμένην ες θάνατον. κα  πληγ το θανάτου ατο θεραπεύθη, κα θαύμασεν λη  γ πίσω το θηρίου.

ποκ. 13,4 κα προσεκύνησαν τ δράκοντι τ δεδωκότι τν ξουσίαν τ θηρί, κα προσεκύνησαν τ θηρί λέγοντες· τίς μοιος τ θηρί; τίς δύναται πολεμσαι μετ᾿ ατο;

Αλλά πριν τα ΤΡΙΑ ΘΗΡΙΑ, εδόθηκε η εξουσία στο πρώτον ΘΗΡΙΟΝ από τον ΔΡΑΚΩΝ [δράκοντι = δράκων τι = η κινητικότητα & ενέργεια διά μέσω τι] & το δεύτερον ΘΗΡΙΟΝ υποτάσσει τους ανθρώπους υπό του πρώτου & την διακυβέρνηση πλέον ποιεί η εικόνα του πρώτου ΘΗΡΙΟΥ που είχε τη κεφαλή εσφαγμένη και εθεραπεύθην.

Τω δράκοντι είναι σατανάς. Το πρώτον θηρίον είναι η παγκόσμια συνωμοσία ποιήσεως τεχνητής παγκόσμιας εξουσίας, δυνάμεως, οικονομίας & πολεμικής ισχύος. Το δεύτερον θηρίον είναι ένας διαφημιστής, άνθρωπος ή μεταλλαγμένος ή κατά ήμισυ άνθρωπος μεταλλαγμένος ή μη & κατά ήμισυ τεχνητή νοημοσύνη τεκτονικής τεχνολογίας επί γης. Και το τέταρτον θηρίον είναι η τεχνητή δικαστική εξουσία ανοημοσύνης. Βλέπουμε δηλαδή έναν τετράγωνον ή έναν ισογώνιον ισόπλευρον τρίγωνον των τριών ΘΗΡΙΩΝ που μέσα τους διοχετεύεται προς τις 6 κατευθύνσεις τους τω δράκοντι. Δηλαδή εάν κάθε πλευρά του τριγώνου είναι μία περιοχή τότε από & προς κάθε μία από τις άλλες δύο ισούται με 2 άρα τε, από 2 έκαστη = 6. Επίσης κάθε κατεύθυνση 2 άρα τε 222. Επειδή αυτές κινούντε τρισδιάστατα σημαίνει 222 Χ 3 = 666. Αυτή η επεξηγημένη αποκάλυψη γίνεται πρώτη φορά με τούτη τη λεπτομέρεια. Και συνάμα συνώνυμα & άλλως πώς ως εξής. Εάν υποθέσουμε ότι κάθε πλευρά του ισόπλευρου ισογώνιου [60ο το είπαμε ξανά = 6 έκαστη = 666] ονομαστούν με κάποια σειρά 1η, 2η & 3η, τότε οι 6 αναγραμματισμοί τους 123+132+213+231+312+321 = 1332 που κατά περιέργον λόγον / 2 = 666 και επίσης φέρει το 13 [κεφ. 13 Αποκάλυψης], το 32 που / 2 = 18 [στίχοι Αποκαλύψεως] & συνάμα 32Χ3 = 96 [96 μ.Χ. έτος συγγραφής της Αποκαλύψεως].

Εάν τις τρεις πλευρές του ίδιου τριγώνου τις εκλάβουμε & περιλάβουμε ως τρεις άσσους [111] ή τρία ιώτα [ΙΙΙ] που στην Αρχαιοελληνική Αρίθμηση το Ιώτα = 10 = 1, τότε 111 και οι 6 αναγραμματισμοί του = 666. Εάν κάνουμε τους αναγραμματισμούς του εξαφήφιου 101010 να είστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα είναι επίσης συγκλονιστικόν & συνώνυμον όπως & σε διαδυκό [μπίνερυ]. Ώστε ο Διάβολος να λέγει ότι αυτός είναι το «τρίγωνο» [και τριαδικότητα] & τα τρία πρόσωπα του η κάθε πλευρά, ενώ αλλού στην Αποκάλυψη λέγει ότι είναι τρία δαιμόνα δράκων, πρώτον & δεύτερον θηρίον ως τρεις ή και εις τριάκις βάτραχοι & εκδηλώνεται μέσω της τεχνητής νοημοσύνη ήτοι εικόνας ΘΗΡΙΟΥ. Φαίνεται ότι ο Διάβολος είναι Μαθηματικός Απατεώνας & γνωρίζει αρκετά τα Μαθηματικά για να εξαπατάει τους αδαείς στα Λογικά & Λογιστικά Μαθηματικά.

Στο 13,2 πάλαι βλέπουμε 1 τρίγωνον [13] πάρδαλις δηλαδή πανεθνικόν, διεθνές, πανδιεστραμμένον ηθικώς & ερωτικώς, πανκρατικόν, πόδες αρκούδας ήτοι στοιβαρόν με μεγάλες πατούσες που συντρίβει & λέοντος κεφαλή ήτοι βασιλικόν με δύναμη αρπαγής που συντρίβει. Το πρώτον είναι η πωλειτική/πολιτική ένωσις, το δεύτερον είναι η νομική ένωσις & το τρίτον η στρατιωτική ένωσις. Και την εξουσία τούτη παραδίδει ο Διάβολος ή δράκων και τον θρόνον του. Δηλαδή όλη η διάδραση εξουσίας εκτελείται & εφαρμόζεται μέσω της πολιτικής, νομικής & οπλικής ισχύος. Η οικονομία [νόμος οίκου] είναι ουσιαστικά η συνώνυμη συνωμοσία & αρμονική συνεργασία αυτών των τριών διαδράσεων. Οι λέξεις δρα+κων & δρα+ση εμφανώς έχουν τη ίδια ρίζα ΔΡΑ οπού αναγραμματιστί & η λέξη ΑΡΔ+ΕΥΣΗ, ΔΑΡ+Ω/ΔΕΡΩ & ΔΑΡΜΑ/ΔΕΡΜΑ.

Προσέξετε τούτο. 96 μ.Χ. – 33 μ.Χ. έτη Χριστού = 63 έτη = 63.

Χξς = 600Χ60Χ6 = 216.000 [=216, μην εκπλαγείται εάν ο αριθμός Θηρίου ή κάποιου θηρίου είναι 216] = 216 & σπάζοντας το σε 21Χ6 = 126 & 126 / 2 = 63.

Το 63 είναι ο αναγραμματισμός του 36 [6Χ6 = 36] Χ 6 = 216.

63 = ανάδρομα το 36 [360ο ή ηλιακό έτος]…..  

Το Χξς = 600Χ60Χ6 = 216.000 & ως εξής:

600 [100 φορές το 6]Χ60 [10 φορές το 6]Χ6 [1 φορά το 6] = 111 φορές το 6 [ή 6 φορές το 111] & 111 [ΙΙΙ] = Ισογώνιον Ισόπλευρον Τρίγωνον [113 = 11Χ3 = 33 έτη Χριστού Αληθής Τριάδα Ομοούσια Άκτιστη όπως το εν λόγω Τρίγωνον] = Ισόπλευρογώνιον Τρίγωνον & εβραϊστί 1 ως σύμβολον = 6, πως το γνώριζαν; Τροφή διά σκέψη. Συνάμα τρεις πλευρές [31 ή 3 111] τριγώνου = 111 ή ΙΙΙ = 666 εβραϊστί.

Για το ανωτέρω 113 θέλετε αποδείξεις; 6 αναγραμματισμοί του 113+113+131+131+311+311 = 1110 = 111….. που ως 1110 εβραϊστί 6660 / 3 = 2220 = 222, θυμάστε τι είπαμε πριν για αυτό…..

Αλλά το 113 είναι & 11Χ3 = 33…. Νικητής & Βασιλέας είναι Ο Ιησούς Χριστός εν τέλει & διηνηκώς….

Ο 113 σε δυάδες με πολλαπλασιασμόν με το μονόν είναι οι εξής 11Χ3 = 33 & 1Χ13 = 13 & 1Χ31 = 31 = 33+31+13 = 77 [αριθμός Κλειδί, 77 φορές να συγχωρείτε είπε Ο Ιησούς & 77 να τιμωρρεί είπε ο Λαχέμ υιός αδελφοκτόνου Κάιν], συνάμα συνδοιασμοί ανα δυάδες 31+33 = 64 & 31+13 = 44 & 33+13 = 46, όλοι αριθμοί κλειδιά που όλοι μαζύν 64+44 = 108 ακόμη ένας σημαντικός που υποδείξαμε σε άλλα άρθρα + 46 = 154 που / 2 = 77 !

Συνάμα 64+46 = αναγραμματισμός = 110 = 11 & 46+44 = 90 ! Θέλετε & πολλαπλασιασμούς;

Επίσης τα ανά δύο 108+110+90 = 308 [3Χ8 = 24] / 2 = 154 / 2 = 77…. [14 = 5ΆΛ ΦΑ]………

(Παραλειπόμενα: 108Χ110 = 11.880 Χ 90 = 1.069.200 [= 72 = 9])

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΩΜΙΛΟΥΝ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…..

Η λέξη μαγειρεύω σας έχω αναφέρει κατ’ επανάληψιν ότι προέρχεται από το ρήμα μάσσω ή μάττω & εξ’ αυτού επίσης οι λέξεις μάστρος, μαέστρος, μάγος, μαστούρα, μασσόνος ή ματτόνος [μασόνος ή μασώνος] μάσσα ή μάττα ή μάζα οπού μεταξύ άλλων σημαίνει κράμα, συμπύκνωση, συνένωση, όπως ακριβώς ισχύει στο μαγείρευμα [μαγ+εί ρεύω].

Ο μάγειρας στην μαγειρική μπορεί να χώσει έναν ιχθύν μέσα στο αλάτι & να το ψήσει οπτόν επί άνθρακος. Αφού ψηθεί ο ιχθύς πετάει στα σκουπίδια το αλάτι, το περιτύλιγμα, τον άνθρακα [κάρβουνα] & ό,τι άλλο δεν προορίζεται για το πινάκιον επί τραπέζης. Ομοίως η δημοκρατία σου, η δικτατορία σου, η ιδεολογία σου, η θρησκεία σου, η αθεΐα σου, ο ναρκισσισμός σου, ο αισθησιασμός σου και ο,τιδήποτε άλλον χρησιμοποιείται, προωθείται & κολακεύεται από τον μάγειρον χρησιμοποιείται όποτε, όσον & όταν ξανά & ξανά του χρησιμεύει, μετά στέλλεται & στέλλεσαι στα σκουπίδια. Παρατήρησε το μάρκεντινγκ [τέχνη παγαποτιάς ελληνιστί] σε κολακεύει με συμφεροντολόγα ευγένεια να αγοράσεις τα προϊόντα του για να σου πάρει το χρήμα. Μόλις δυναμώσει σου βάζει όρους ως καταναλωτή & πελάτη, όπως η τράπεζα, μία υπεραγορα εν καιρώ κορωνοϊού και άλλα. Μόλις έχει αρκετή εξουσία & δύναμη να σε εξοντώσει επειδή έτσι συμφέρει τις σκοπιμότητες της επιχείρησης θα το κάνει & εάν γίνει ΘΗΡΙΟΝ θα θυσιάσει τη ψυχή σου, αυτός & αυτό που τις περασμένες ημέρες ή και δεκαετίες ήταν πολύ ευγενές [«ευγενές»] μαζύν σου. Η ευγένεια του ήταν εμποτισμένη στην ιδιοτέλεια. Η ψυχή & Ο Χριστός, η ψυχή, το πνεύμα και Ο Τρισυπόστατος εν Μονάδι Χριστός είναι εμπόδιον στην βούληση & τες σκοπιμότητες της τεχνητής νοημοσύνης. Ένας Θεός είναι εμπόδιον για ο,τιδήποτε ή οποιονδήποτε προτάσσει ανάστημα & αξιώνει να γίνει θεός.

Η δημοκρατία σου, η Αριστερά σου, η Δεξιά σου, η θρησκεία σου, η οποιαδήποτε άλλη προτίμηση & τσαχπινιά σου θα βολευτούν στην τεχνητή νοημοσύνη εκτός από Τον Χριστόν. Η τεχνητή νοημοσύνη αφού εκπαιδεύσει η μία την άλλη θα εξάξει το τελικό πόρισμα ότι για όλα πταίει Ο Χριστός & ο Χριστιανισμός για αυτό την λένε Αντίχριστο. Θα εκδηλώνει τόσον μένος εναντίον Του Θεού που δεν φαντάζεσαι.

Τις τελευταίες στιγμές θα διαζευκτούν αυτοί που θα υποκύψουν στην τεχνητή νοημοσύνη & αυτοί που θα παραμείνουν ανυπότακτοι για Τον Χριστόν. Κάποιοι τελευταίες στιγμές θα αλλάξουν στρατόπεδα, άλλοι θα φύγουν από τη τεχνητή νοημοσύνη και θα πάνε στον Χριστόν & άλλοι θα φύγουν από Τον Χριστόν & θα πάνε στην τεχνητή νοημοσύνη. Ένας ανερχόμενος εκατομμυριούχος, ένας δειλός, ένας εμπαθής, ένας φιλάρεσκος & αυτάρεσκος θα φύγει από Τον Χριστόν. Ένας ψυχόφρονος, ψυχόσωστος, ένας αληθώς φιλελεύθερος που θα κατανοήσει έστω την υστάτη στιγμή ότι η ελευθερία του παρέχεται στην Ηθική ανεξαρτήτως των βασάνων ή μη επειδή δεν υποκύπτει σε καμμία δικτατορία ένσαρκης φυσικής ή κατασκευασμένης τεχνητής νοημοσύνης θα παραμείνει στον Χριστόν ή θα φύγει από την τεχνητή νοημοσύνη. Προσωπικά εύχομαι να μην φύγω από Τον Χριστόν ή να μην υποκύψω στην τεχνητή νοημοσύνη. Διάδωσε & φύλαξε ειδικά τούτο το σημείον & πλαστικοποίησε εάν θέλεις όλον το άρθον θα δίδει κουράγιο & θα σώζει ψυχές.

Δεν θα επιτύχεις τίποτε εάν έχεις & φέρεις ίχνος από υπερηφάνεια ή εάν νομίζεις ότι δεν έχεις & δεν φέρεις υπερηφάνεια ή νομίζεις ότι η υπερηφάνεια είναι σπουδαία & σε κάνει σπουδαίον με οιονδήποτε τρόπον, φαντασία & εν πράξει εφαρμοσμένη δηλωτική.

Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι ο άνθρωπος που τα κάνει όλα και δεν καταφέρνει τίποτα αλλά μπορεί να είσαι ο άνθρωπος που τα κατάφερε όλα και δεν κατάλαβε τίποτα….  

Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις