Τρίτη 16 Απριλίου 2024

«Συναγερμός»! Αυτή θα είναι η Νόσος X για να δικαιολογήσουν την Συνθήκη της Πανδημίας; vid - Τι μεταδίδεται...


 Επανέφεραν την γρίπη των πτηνών, η οποία, όπως λένε, εξαπλώνεται με νέους, ανησυχητικούς τρόπους, καθώς ο ιός H5N1 έχει μολύνει βοοειδή στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται. «το νέο ανησυχητικό γεγονός είναι πως ο ιός που προκαλεί τη γρίπη των πτηνών μεταδόθηκε από θηλαστικό σε άνθρωπο για πρώτη φορά. Οι ειδικοί πλέον, εκφράζουν φόβους ενδεχόμενης μετάλλαξης που θα σημαίνει ραγδαία εξάπλωση μεταξύ των ανθρώπων».

Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως δεν αποκλείεται να παρουσιάσουν την γρίπη των πτηνών ή κάτι άλλο για την περιβόητη Νόσο Χ, με αφορμή την οποία υπάρχουν πιέσεις, προκειμένου να εκγριθεί, ει δυνατόν, μέσα στον Μάιο, η Συμφωνία για την Πανδημία!

Όπως αναφέρει ο καρδιολόγος Peter Mccullough:

«Ακούμε για μια νέα ενδεχόμενη πανδημία.

Αυτή τη φορά έρχεται με την μορφή μιας γρίπης των πτηνών, όπως φαίνεται.

Η γρίπη των πτηνών υπάρχει εδώ και δεκαετίες τώρα. Όταν συμβαίνει, μπορεί να γίνει θανατηφόρα. Μεταδίδεται από τα ζώα, κυρίως από τα πουλιά στους ανθρώπους.

Αλλά ξέρετε ανησυχώ ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η ”ασθένεια Χ”, για την οποία μας έχει προειδοποιήσει το βιοφαρμακευτικό σύμπλεγμα…

Το 2021, ανακοινώθηκε ότι υπάρχει εμβόλιο για την γρίπη των πτηνών και τώρα η BARDA (Αρχή για την Προηγμένη Βιοιατρική Έρευνα και Ανάπτυξη), το τμήμα έρευνας του Υπουργείου Άμυνας, ανακοινώνει ένα αυτοενισχυόμενο εμβόλιο αγγελιοφόρου RNA…

Έτσι, η γρίπη των πτηνών ενέχει την προοπτική μιας επισιτιστικής φοβίας, δηλαδή αποσύροντας τα πουλερικά και το κρέας από την αγορά, οι άνθρωποι κατατρομοκρατούνται και η κυβέρνηση μάς παρουσιάζει ένα εμβόλιο…»

Δείτε την συνέχεια! Φυσικά αυτό που τους ενδιαφέρει δεν είναι το κέρδος αλλά ο καταναγκασμός και ο έλεγχος (Υγεία και διατροφή, με έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια)!

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις