Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Τα Zώδια σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου: Zυγοί, προσοχή στους κουτσομπόληδες


 Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Ήρθε η ώρα να αλλάξεις μερικά πράγματα, Κριέ. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στην Παρθένο, τον ηλιακό σου οίκο της ρουτίνας. Σκεφτείτε να δοκιμάσετε μια εφαρμογή παραγωγικότητας που σας βοηθάει να γίνετε πιο οργανωμένοι στην δουλειά σας. Προσλάβετε κάποιον για να σας βοηθήσει να καθαρίσετε και να αποσυμφορήσετε τον χώρο σας.

Ταύρος

Ταύρε, μπορείς να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο της δημιουργικότητας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτείτε. Πάρτε ιδέες από τους φίλους ή την οικογένεια για πράγματα που πιστεύουν ότι πρέπει να δοκιμάσετε.

Δίδυμοι

Μείνετε πιο κοντά στο σπίτι σας και αγκαλιάστε το οικείο. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να μαγειρέψετε, να παρακολουθήσετε τηλεόραση και να κάνετε απλά πράγματα, όπως να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια.

Καρκίνος

Να είστε ανοιχτοί σε αυτά που έχουν να σας πουν οι άλλοι. Προσεγγίστε τις συζητήσεις από πρακτική και ρεαλιστική σκοπιά. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας. Προσπαθήστε να βάλετε στην άκρη τα γραπτά μηνύματα. Σηκώστε το τηλέφωνο και μιλήστε με όποιον θέλετε. Στείλτε μια ευχαριστήρια κάρτα που έχει καθυστερήσει πολύ.

Λέων

Εξοικονομήστε όσο μπορείτε και εξοικονομήστε κι άλλο. Δεν θέλετε να ξοδεύετε περισσότερα από όσα βγάζετε. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο των χρημάτων. Κλείστε ένα ραντεβού με έναν οικονομικό σύμβουλο. Εξετάστε νέους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων και μείωσης των δαπανών.

Παρθένος

Μπορείτε να κάνετε κάτι που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει και να βελτιώσετε τη ζωή σας αν το επιλέξετε. Η Σελήνη από την Παρθένο επηρεάζει τον ηλιακό σας οίκο της προσωπικής ταυτότητας και της αλλαγής. Θέστε έναν στόχο για το υπόλοιπο του μήνα.

Επιλέξτε έναν στόχο που μπορείτε να πετύχετε και να αισθάνεστε καλά γι’ αυτόν. Αφήστε αυτή τη χρονική περίοδο να σας εμπνεύσει για να γίνετε αυτοί που πάντα επιθυμούσατε να είστε.

Ζυγός

Προσέξτε εκείνους που τους αρέσει να κουτσομπολεύουν τους άλλους. Η εμπειρία λέει ότι θα μιλήσουν και για εσάς πίσω από την πλάτη σας. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο των κρυφών εχθρών.

Πάντα υπάρχει κάπου, κάποιος που είναι δυσαρεστημένος με τη ζωή του. Δεν μπορείτε να τους διορθώσετε, αλλά μπορείτε να βρείτε χρόνο για να διασφαλίσετε τον εαυτό και την ηρεμία σας.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να δικτυωθείτε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Η Σελήνη περνάει τη μέρα στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο των φιλικών και επαγγελματικών σχέσεων.

Αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή του χρόνου για να δείτε ποιες ομάδες ή οργανισμοί διοργανώνουν εκδηλώσεις. Επικοινωνήστε με το τοπικό Εμπορικό Επιμελητήριο ή αναζητήστε ομάδες στο Facebook στην περιοχή σας για να συνδεθείτε.

Τοξότης

Τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια; Ελπίζετε να αλλάξετε δουλειά; Η Σελήνη περνά τη μέρα της στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο της καριέρας. Είναι μια καλή στιγμή για να ενημερώσετε το προφίλ σας στο LinkedIn και να βελτιώσετε τη φωτογραφία που χρησιμοποιείτε. Ανανεώστε το βιογραφικό σας και αναζητήστε θέσεις εργασίας που πιστεύετε ότι θα ταίριαζαν πολύ με τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας.

Αιγόκερως

Ποτέ δεν είναι αργά για να εγγραφείτε σε ένα μάθημα ή να μάθετε κάτι που πάντα θέλατε να μάθετε. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο της εκπαίδευσης.

Εγγραφείτε σε ένα διαδικτυακό μάθημα που σας επιτρέπει να εργαστείτε με τον δικό σας ρυθμό. Να είστε πρόθυμοι να μάθετε. Αν δεν θέλετε να σπουδάσετε σε ένα επίσημο πλαίσιο, μπορείτε να επιλέξετε μαθήματα από το «πανεπιστήμιο» του YouTube.

Υδροχόος

Ζητήστε αυτό που θέλετε και πραγματικά περιμένετε να το πάρετε. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο των κοινών πόρων. Είναι μια καλή μέρα για να υποβάλλετε αίτηση για προσωπικό δάνειο, αν το χρειάζεστε. Χρησιμοποιήστε αυτή τη μέρα για να βοηθήσετε τους άλλους και να κάνετε φιλανθρωπίες.

Ιχθύες

Αφιερώστε τον εαυτό σας σε κάτι το οποίο πιστεύετε. Ένας καλός σκοπός μπορεί να είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο των υποχρεώσεων.

Είναι σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε και γιατί. Όταν καταλαβαίνετε καλά τα θέλω σας, είναι πολύ πιο εύκολο να πείτε «όχι» στα πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις