Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να σας απατήσουν

 


Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να σας απατήσουν, ξεχωρίζουν για την εγωκεντρική συμπεριφορά τους.

Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να σας απατήσουν

Δίδυμοι

Σκορπιός

Τοξότης

Δίδυμοι

Επειδή βαριούνται εύκολα, οι Δίδυμοι είναι πιο επιρρεπείς σε εφήμερες σχέσεις. Αναποφάσιστοι και ικανοί, οι Δίδυμοι δυσκολεύονται να καταλήξουν σε αυτό που θέλουν. Θέλουν και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη… Αυτό μερικές φορές μπορεί να εκδηλωθεί με την απάτη, είτε είναι συναισθηματική είτε σωματική. Αν πιαστούν στα πράσα, σπάνια ζητούν συγγνώμη. Αντίθετα, βρίσκουν έναν τρόπο να το κάνουν με κάποιο τρόπο το λάθος σου. Δεν παρείχατε όσα έπρεπε. Αγνοούσατε τις ανάγκες τους. Προσέξτε έναν Δίδυμο. Θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα και θα βρουν έναν τρόπο να σε κατηγορήσουν γιατί το έκαναν.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι πολύ σεξουαλικό ζώδιο. Έχουν υψηλή λίμπιντο και δεν έχουν πολλή ανοχή για (ή πραγματικά, απλώς φοβούνται) τη συναισθηματική ευαλωτότητα. Η δέσμευση έχει την τάση να τους φρικάρει, επομένως δεν είναι απίθανο να σαμποτάρουν μια σχέση αν αισθάνονται ότι πλησιάζουν πολύ με κάποιον. Επιπλέον, μπορεί να είναι απίστευτα σκληροί και εκδικητικοί. Εάν αισθάνονται περιφρονημένοι ή πληγωμένοι, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκδικηθούν και συνήθως αυτό γίνεται μέσω κάτι σεξουαλικού.

Τοξότης

Ένας Τοξότης κυριολεκτικά δεν μπορεί να σταματήσει τον εαυτό του από το να φλερτάρει με κανέναν και με όλους. Αυτοί, όπως και οι Σκορπιοί, είναι σεξουαλικό ζώδιο και αντλούν πολλή ευχαρίστηση και επικύρωση από το να είναι περιζήτητοι. Είναι συνήθως η ζωή του πάρτι, κάποιος που οι άνθρωποι ελκύονται και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί τους. Ως αποτέλεσμα, έχουν συνήθως πολλούς… μνηστήρες. Δεν είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να υποκύψουν στον πειρασμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις