Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Eάν μια γυναίκα εμφανίζει αυτές τις 7 συμπεριφορές, είναι βαθιά δυστυχισμένη στον γάμο της

 


Η συμπεριφορά μίας γυναίκας που είναι πραγματικά ευτυχισμένη δεν είναι πάντα εύκολο να διαχωριστεί από εκείνη που δεν περνά καλά, ειδικά αν προσποιείται ότι όλα είναι μία χαρά. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες να κρυφτεί, μία γυναίκα που νιώθει δυστυχισμένη στον γάμο της εκδηλώνει ορισμένες, χαρακτηριστικές συμπεριφορές που μαρτυρούν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν.

Βέβαια, δεν πρόκειται για απλές και συνηθισμένες παρατηρήσεις, αλλά μάλλον για μοτίβα συμπεριφοράς που υποδεικνύουν ότι ο γάμος διέρχεται από μία κρίση. Συγκεκριμένα, έχουν παρατηρηθεί 7 συμπεριφορές που, όταν εκδηλώνονται, σχετίζονται ιδιαίτερα με τη δυστυχία που μία γυναίκα αισθάνεται στον γάμο της.

Εάν μια γυναίκα εμφανίζει αυτές τις 7 συμπεριφορές, είναι βαθιά δυστυχισμένη στον γάμο της

  • Συναισθηματική απομάκρυνση
  • Υπερβολική κριτική
  • Υπερβολική ανεξαρτησία
  • Αποφυγή συγκρούσεων
  • Αδιαφορία για την εγγύτητα
  • Είναι διαρκώς κουρασμένη ή αγχωμένη
  • Δεν γελά

Πώς εκδηλώνονται στη συμπεριφορά μίας γυναίκας τα σημάδια που μαρτυρούν τη δυστυχία της

Συναισθηματική απομάκρυνση

Η συναισθηματική αποστασιοποίηση είναι ένα από τα πρώτα και πιο χαρακτηριστικά σημάδια της δυστυχίας που μία γυναίκα αισθάνεται στον γάμο της.

Σε μία υγιή σχέση, το ζευγάρι μοιράζεται τις ανησυχίες, τους φόβους και τα συναισθήματα ελεύθερα. Αντίστοιχα, ένα από τα πρώτα σημάδια που μαρτυρούν την έλλειψη χαράς και ικανοποίησης από μία σχέση, είναι η συναισθηματική απόσταση από τον σύντροφο.

Υπερβολική κριτική

 Μία γυναίκα που νιώθει δυστυχισμένη στον γάμο της, μπορεί να αρχίσει να κριτικάρει επίμονα τον σύντροφό της. Όλα επάνω του αρχίζουν και την ενοχλούν, από το ντύσιμο μέχρι τον τρόπο που μιλάει. Όσο και αν οι διαφωνίες είναι φυσιολογικές στα ζευγάρια, η διαρκής και υπερβολική κριτική, είναι προειδοποιητικό σημάδι, μία εκδήλωση της δυσαρέσκειάς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις