Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

EΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ! Βρετανός βουλευτής που ώθησε τα εμβόλια για τον Covid υποβλήθηκε σε τετραπλό ακρωτηριασμό, αφού μαύρισαν τα χέρια και τα πόδια

 


Ο πλήρως εμβολιασμένος Βρετανός νομοθέτης Craig Mackinlay υποβλήθηκε σε τετραπλή επέμβαση ακρωτηριασμού αφού το ανοσοποιητικό του σύστημα δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει μια λοίμωξη. Αυτό προκάλεσε μια «εξαιρετικά σπάνια» αντίδραση που έκανε τα χέρια και τα πόδια του μαύρα και το σώμα του «μια πολύ περίεργη απόχρωση του μπλε», γράφει το Thepeoplesvoice.

Ο Mackinlay, ο οποίος προώθησε το εμβόλιο mRNA του Covid-19 στους ψηφοφόρους του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είπε ότι ήταν έκπληκτος με το πόσο γρήγορα η μόλυνση έγινε απειλητική για τη ζωή. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο βουλευτής έπασχε από σήψη και είχε μόνο πέντε τοις εκατό πιθανότητες επιβίωσης.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο BBC, ο Mackinlay είπε ότι άρχισε να αισθάνεται άρρωστος και μέσα σε 30 λεπτά ολόκληρο το σώμα του είχε γίνει «πολύ παράξενα μπλε. Όλο μου το σώμα, από πάνω μέχρι κάτω, αυτιά, τα πάντα, μπλε», είπε σε μια συνέντευξη που κυκλοφόρησε την Τετάρτη και περιγράφει τα συμπτώματα του σηπτικού σοκ.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Mackinlay προέτρεψε τους ψηφοφόρους του να εμβολιαστούν με τα πειραματικά εμβόλια Covid-19. Περιέγραψε την ανάπτυξη με ηρωικούς όρους ως «το ιππικό που έρχεται πάνω από το λόφο».

Ο Mackinlay επαίνεσε επίσης τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για τον ρόλο τους στον εμβολιασμό όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων κατά τη διάρκεια της πανδημίας και παρουσίασε πιστοποιητικά σε εθελοντές στο κέντρο εμβολιασμού Thanet τον Νοέμβριο του 2021.

Γρήγορα τρία χρόνια μπροστά και ο βουλευτής υφίσταται τις σοβαρές συνέπειες για την υγεία που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μετά την καταστροφική κυκλοφορία του εμβολίου για τον Covid-19.

Η σήψη είναι η ακραία αντίδραση του οργανισμού σε μια μόλυνση που δεν αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά από το ανοσοποιητικό σύστημα. Μπορεί να προκληθεί από οποιοδήποτε είδος μόλυνσης, ακόμη και μικρής σημασίας, και εμφανίζεται όταν τα μικρόβια εισέρχονται στο σώμα και πολλαπλασιάζονται, προκαλώντας ασθένειες και βλάβες σε όργανα και ιστούς.

Το σώμα ουσιαστικά αρχίζει να κλείνει και η απειλητική για τη ζωή κατάσταση απαιτεί επείγουσα ιατρική φροντίδα για να αποφευχθεί η βλάβη οργάνων και ο επώδυνος θάνατος.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, η σήψη μερικές φορές δεν αναγνωρίζεται καθόλου επειδή μπορεί να συνοδεύεται από ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων όπως σύγχυση ή αποπροσανατολισμό, δύσπνοια, υψηλό καρδιακό ρυθμό, πυρετό, ρίγος ή αίσθημα πολύ κρύου, έντονο πόνο ή δυσφορία και μαλακό ή ιδρωμένο δέρμα.

Ο Mackinlay τέθηκε σε προκλητικό κώμα με πολλαπλές ανεπάρκειες οργάνων και είπε στο GB News ότι υπήρχε μια περίοδος τριών εβδομάδων όταν η μνήμη του είχε διαγραφεί εντελώς.

Όταν ξύπνησε, διαπίστωσε ότι τα χέρια και τα πόδια του είχαν μαυρίσει.

«Έβλεπα ότι αυτά τα πράγματα μάλλον είχαν χαθεί», είπε.

Στις 30 Νοεμβρίου, ο Mackinlay κατέγραψε ένα βίντεο από το κρεβάτι του νοσοκομείου που δείχνει τη ζημιά στα άκρα του.

«Τα χέρια και τα πόδια μου έχουν καταστραφεί ολοσχερώς», είπε, περιγράφοντάς τα ως «κοκκίσια, ξηρά, αφυδατωμένα» και αποκαλύπτοντας ότι θα υποβαλλόταν σε τετραπλό ακρωτηριασμό την επόμενη μέρα.

«Η πραγματικότητα είναι ότι μάλλον δεν έπρεπε να φτάσω σε αυτό το σημείο», είπε ο Mackinlay.

«Ο Grim Reaper μου επέτρεψε να επιβιώσω, αλλά ακρωτηρίασε τέσσερα από τα άκρα μου», πρόσθεσε.

Η σύζυγος του Mackinlay, Kati Mackinlay, είπε στο GB News ότι οι γιατροί της είπαν ότι είχε μόνο 5% πιθανότητες επιβίωσης, αλλά εκείνη παρέμενε αισιόδοξη.

«Ποτέ δεν είπα αντίο, ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό ήταν για τον Κρεγκ», είπε.

thepeoplesvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις