Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

EKTAKTO - Επίθεση με μαχαίρι στο Μανχάιμ της Γερμανίας - Δύο τραυματίες - Θα δολοφονούσε πολιτικό σε Zωντανή σύνδεση!! Σκληρά ΒΙΝΤΕΟ

 


Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο το οποίο δείχνει έναν άνδρα με μαχαίρι να προβαίνει σε επίθεση στο Μανχάιμ της Γερμανίας.

Τουλάχιστον δύο άτομα έχουν δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.

Το θύμα, σύμφωνα με την Bild φέρεται να είναι ο επικριτής του Ισλάμ Μίκαλε Στουρτζενμπέργκερ.

Στο βίντεο Παρευρισκόμενοι προσπαθούν να σταματήσουν τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι, αλλά εκείνος ξεφεύγει και επιτίθεται σε έναν αστυνομικό, μαχαιρώνοντάς τον στην πλάτη από πίσω. Τελικά, ένας άλλος αστυνομικός πυροβολεί τον άνδρα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε το περιστατικό και εξήγησε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για κανέναν άλλο εμπλεκόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα επακόλουθα της επίθεσης μεταδόθηκαν στη συνέχεια ζωντανά στο YouTube, καθώς μια προϋπάρχουσα ροή παρέμεινε ενεργή, ενώ οι νοσοκόμοι φαίνονταν να περιθάλπουν ανθρώπους με μαχαιριές στο πάτωμα. Το βίντεο έχει έκτοτε αφαιρεθεί από το YouTube.


ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΜΑΣ:

Η επίθεση έλαβε χώρα από έναν άνδρα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, σε αντι-ισλαμική εκδήλωση της πολιτικής ομάδας BPE.

Το θύμα φέρεται να είναι ο 59χρονος επικριτής του Ισλάμ Μίχαελ Στέρζενμπεργκερ.

Αρκετοί όμως είναι οι πολίτες που τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να εμποδίσουν τον δράστη να δολοφονήσει εν ψυχρώ τον Γερμανό πολιτικό!

Υπάρχουν δε πληροφορίες πως τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις