Τρίτη 7 Μαΐου 2024

H φιέστα PAMA στην Αθήνα και το ύποπτο παιχνίδι που παίζει


 Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ράμα προανήγγειλε ότι θα επισκεφθεί την Ελλάδα με το υπουργείο εξωτερικών να εκτιμά ότι πρόκειται για μια ανεπίσημη επίσκεψη γι’ αυτό και δεν προγραμματίζεται να έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Το αίτημα του Έντι Ράμα να μιλήσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή, μόνο ειρηνικά και φιλικά μηνύματα δεν αναμένεται να στείλει προς την ελληνική πλευρά αφού η χρονική συγκυρία στην οποία επέλεξε να έρθει, πριν από τις ευρωεκλογές και με το θέμα Μπελέρη ανοιχτό, δυναμιτίζει και άλλο τις ελληνοαλβανικές σχέσεις.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ράμα προανήγγειλε ότι θα επισκεφθεί την Ελλάδα με το υπουργείο εξωτερικών να εκτιμά ότι πρόκειται για μια ανεπίσημη επίσκεψη γι’ αυτό και δεν προγραμματίζεται να έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

«Με αγάπη προς εσάς που είστε στην Ελλάδα. «Ξεκινάμε από την Αθήνα στις 12 Μαΐου το “ταξίδι της Άνοιξης” στη διασπορά, όπου θα ήταν μεγάλη χαρά να συναντηθούμε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Το κάλεσμα του μάλιστα έγινε με ένα βίντεο στα social media το οποίο ήταν ντυμένο με ένα παραδοσιακό αλβανικό τραγούδι που μιλάει για την όμορφη και γλυκιά Αλβανία. Στο βίντεο προβάλλονται εικόνες από την Ακρόπoλη των Αθηνών με έναν αετό να περνά από πάνω της αλλά και στιγμιότυπα από τις συναντήσεις του Ράμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις