Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Kρυφή κάμερα προκαλεί «σεισμό» στις ΗΠΑ για με επίκεντρο τον Τραμπ! - Καλείται το Κογκρέσο να κάνει έρευνα...

 


Ο δημοσιογράφος James O’Keefe μόλις δημοσίευσε βίντεο κρυφής κάμερα που αποκαλύπτει έναν αξιωματούχο της CIA να παραδέχεται ότι η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών κρατούσε πληροφορίες μυστικές από τον Ντόναλντ Τραμπ ενώ ήταν πρόεδρος, πώς οι ομοσπονδιακοί εξακολουθούν να τον παρακολουθούν και πολλά άλλα, μεταξύ αυτών πως υπάρχει ακόμα και ο κίνδυνος σαμποτάζ σε περίπτωση που εκλεχθεί ξανά πρόεδρος της Αμερικής.

Όπως αναφέρει ο O’ Keefe στο X δέχεται επιθέσεις για να μην αποκαλύψει τα πάντα:

«Έχω στοιχεία που εκθέτουν τη CIA, και είναι στην κάμερα. Εργάζομαι για την κυκλοφορία μιας ιστορίας που πιστεύω ότι είναι η πιο σημαντική σε ολόκληρη την καριέρα μου.

Πιστεύετε ότι είναι σύμπτωση που αυτή την στιγμή δέχομαι μια ατελείωτη σειρά επιθέσεων;

Αυτή είναι προφανώς μια περίπλοκη επιχείρηση πληροφοριών που έχει σχεδιαστεί για να με εμποδίσει να δημοσιεύσω αυτήν την ιστορία. Είμαι βέβαιος ότι αναγνωρίζετε ότι είναι συνεπείς στο να χρησιμοποιούν μισές αλήθειες και υπονοούμενα για να εγείρουν αμφιβολίες εναντίον ανθρώπων που δεν το αξίζουν. Έχει σκοπό να καταναλώσει τον χρόνο και την ενέργειά μου και να με κάνει να υποχωρήσω. Αλλά δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Να είστε βέβαιοι, τίποτα δεν θα με σταματήσει από το να δημοσιεύσω αυτήν την ιστορία. Προτρέπω τους οπαδούς και τους υποστηρικτές μου να λαμβάνουν υπόψη κάθε άτομο που συμμετέχει, επειδή αυτή είναι μια στιγμή που οι άνθρωποι αποκαλύπτουν τον πραγματικό εαυτό τους».

Διαβάστε την περιγραφή του O’Keefe για την συνάντηση-βόμβα:

«Έτσι, οι υπηρεσίες κάπως, όπως, μαζεύτηκαν και είπαν, δεν θα το πούμε στον Τραμπ…Ο διευθυντής της CIA θα κρατούσε [πληροφορίες από τον Τραμπ]…» Ένας διευθυντής που εργάζεται στις Επιχειρήσεις στον Κυβερνοχώρο για την CIA και εργολάβος του NSAGov με άκρως απόρρητη εξουσιοδότηση, ο Amjad Fseisi, πιάνεται από μυστικές κάμερες που εμπλέκουν τα υψηλότερα επίπεδα των υπηρεσιών πληροφοριών: «Μιλάμε για τον διευθυντή και τους υφισταμένους του», η πρώην Διευθύντρια της CIA «Τζίνα Χάσπελ…. Και πιστεύω ότι ο Μάικ Πομπέο έκανα το ίδιο πράγμα», «κράτησε (κρυφές) πληροφορίες από αυτόν [Τραμπ] γιατί ξέραμε ότι θα τις αποκάλυπτε.

Ο Amjad αποκαλύπτει στον Undercover American Swiper του OMG ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών όχι μόνο κράτησαν πληροφορίες κρυφές από έναν εν ενεργεία Πρόεδρο και Ανώτατο Διοικητή των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά χρησιμοποίησαν επίσης τη FISA για να κατασκοπεύσουν τον Donald Trump και την ομάδα του και εξακολουθούν να τον παρακολουθούν: «Παρακολουθούμε τα πάντα». Ο Amjad προσθέτει «έχουμε επίσης ανθρώπους που παρακολουθούν την πρώην σύζυγό του. Του αρέσει να χρησιμοποιεί κινητά τηλέφωνα» – πληροφορίες που θα δηλώνει μόνο ένας εμπιστευτικός χρήστης με πρόσβαση σε εξαιρετικά ευαίσθητες πληροφορίες.

“Τις κλέβουμε [πληροφορίες]” και “Χακάρουμε άλλες χώρες ακριβώς έτσι”, αναφέρει ο Amjad, ο οποίος δηλώνει ότι αυτή τη στιγμή εργάζεται στο Κέντρο Αποστολής της CIA στην Κίνα, εξηγεί πώς οι υπηρεσίες πληροφοριών λαμβάνουν από παντού πληροφορίες. Περιγράφει επίσης ένα κατεστραμμένο σύστημα πληροφοριών των ΗΠΑ όπου «Δεν μοιραζόμαστε πληροφορίες μεταξύ των υπηρεσιών» επειδή η CIA είναι «πολύ απρόθυμη» να μοιραστεί πληροφορίες με την «απρόσεκτη» NSA.

Το μυστικό βίντεο-βόμβα του O’Keefe Media Group (OMG) υποστηρίζει προηγούμενες αναφορές των ερευνητών δημοσιογράφων Michael Shellenberger, Matt Taibbi και Alex Gutentag που αποκάλυψαν πώς η αμερικανική κοινότητα πληροφοριών διεξήγαγε παράνομα μια επιχείρηση κατασκοπείας κατά της προεδρικής εκστρατείας του τότε υποψηφίου Τραμπ το 2016 και απέκτησε παράνομα πληροφορίες που αργότερα χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσουν την επίσημη έρευνα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών ( FBI ), «Crossfire Hurricane», που με την σειρά του οδήγησε στην έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Robert Mueller που τελικά δεν βρήκε στοιχεία για ανάμειξη της Ρωσίας στην εκστρατεία Τραμπ το 2016.

ΣΧΟΛΙΟ CIA: Ο αξιωματούχος φέρεται να έχει απολυθεί ως αποτέλεσμα του ρεπορτάζ του O’ Keefe. Όταν η CIA κλήθηκε να σχολιάσει, η O’Keefe Media έλαβε μια αποκλειστική δήλωση από έναν εκπρόσωπο της Υπηρεσία των ΗΠΑ:

«Αυτοί οι ισχυρισμοί για τη CIA είναι απολύτως ψευδείς και γελοίοι. Η CIA είναι ένας αποφασιστικά απολιτικός θεσμός που παρέχει υποστήριξη πληροφοριών σε υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ανεξάρτητα από το ποιος καταλαμβάνει το αξίωμα. Είμαστε μια υπηρεσία εστιασμένη στις ξένες πληροφορίες και δεν παρακολουθούμε τον πρώην Πρόεδρο. Το άτομο που κάνει αυτούς τους ισχυρισμούς είναι πρώην στέλεχος που δεν εκπροσωπεί την CIA».

Ο Αμερικανός βουλευτής Matt Gaetz (R-Fla.) κάλεσε για έρευνα του Κογκρέσου ως απάντηση στην έκθεση βόμβα του OMG:

«Καλώ επισήμως την Weaponization Subcommittee να ξεκινήσει αμέσως έρευνα για την έκθεση-βόμβα του OKeefeMedia Group που περιέχει αποδεικτικά βίντεο ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών απέκρυψαν πληροφορίες από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ πριν και κατά την διάρκεια της προεδρίας του και χρησιμοποίησαν αρχές του νόμου περί επιτήρησης ξένων πληροφοριών (FISA) για να κατασκοπεύσουμε τον Πρόεδρο Τραμπ », έγραψε ο Γκάετς στο X.

Αναμένεται η συνέχεια…

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-Bloomberg POOL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις