Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Πήρε θέση ο πρίγκιπας Παύλος Mετά από αυτά που είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο


 Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο προκάλεσαν εκτενείς συζητήσεις, καθώς ανέφερε πρόσφατα, ότι στο μέλλον θα εξετάσει σοβαρά την αγορά του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού, εφόσον οι ιδιοκτήτες τους ήταν διατεθειμένοι να τους πωλήσουν.

«Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα αν θα γυρνούσα ποτέ θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα πιτσιρικάς. Δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός, γιατί τώρα να έρθω στα 38 μου; Θα πάω στον Φιλαθλητικό κι όπου και να είμαι θα τους ανεβάσω στην Α1 ή θα αγοράσω μία ομάδα. Γιώργο θα αγοράσω μία ομάδα! Αν μας πουλήσει την ομάδα του ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος θα αγόραζα μία ομάδα» ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με αφορμή την πρόσφατη κατάκτηση του 7ου πρωταθλήματος Ευρώπης από τον Παναθηναϊκό, ο Παύλος, γιος του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου, αντέδρασε στις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο με ένα διάκριτο χιούμορ.

Ανεβάζοντας τις εν λόγω δηλώσεις στα instastories, σχολίασε επιδέξια: «Ο Παναθηναϊκός μόλις έγινε πιο ακριβός». Σε επόμενη δημόσια ανάρτηση, συγχαίρει επισήμως την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Δείτε τα instastories του Παύλου:

Πήρε θέση ο πρίγκιπας Παύλος μετά από αυτά που είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πήρε θέση ο πρίγκιπας Παύλος μετά από αυτά που είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις