Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Tην Αγία Πέμπτη αν Θεοκοινωνήσεις ωσάν να Θεοκοινώνησες όλον το έτος, Διατί;…


 Ο Λόγος είναι προφανής για τους μυημένους και έμπειρους εις τα Άχραντα Μυστήρια & ίσως δεν έχουν άδικο που το βαστούν Μυστικό όπως και τα Θεία Πτερουγίσματα μετά από Θεία Κοινωνία, καθότι είναι προτιμότερον να πάεις με κατάνυξη και συγχώρηση και να λάβεις τα σκρτήματα από Άχραντα Δώρα & Θαύματα, παρά να σου τάξουν για να δελεαστεί ο νους, έστω με ψήγματα από συμφέροντα υποϊδιοτελικά !

Όταν ανάγνωσα πρώτη φορά τη ρήση του Φ. Ντοστογιέφσκυ αυτού του τέρατος της Λογοτεχνίας: «αν όλος ο κόσμος βαδίσει προς μίαν κατεύθυνση και Ο Χριστός από την άλλη, εγώ θα πάω πίσω από Τον Χριστόν», σκίρτησα και είπα πω πω τι είπε ο άνθρωπος; Κατέχει Μυστήρια είναι βέβαιον……………………. Άλλωστε, το λογοτεχνικό του έργον είναι περίφημο για τη σοφία, τη νουθεσία, τη σύνεση & τη σωφροσύνη, αν στα υστερηνά μου εύρω χρόνο να τα ξεψαχνίσω………………..

Ο Ντοστογιέφσκυ είχεν υπόψιν με κάποιον τρόπον Την Σημασία Της Θείας Κοινωνίας Της Αγίας Μεγάλης Πέμπτης !

Αυτή η Ημέρα η Πέμπτη Ημέρα της Ευ+δομάδας η οποία σημαίνει Πέμπουσα και αναλογεί στον Μυστήριον Αριθμόν Φ και τη Πεντάλφα που συναντάται παντού εις τη Φύση ήτοι την Πεντάκτινον & που οι σατανιστές σφετερίστηκαν νομιζόμενοι ότι κατανοούν, είναι η Ημέρα Της Ομολογίας Της ΑΛ ΗΘΕΙΑΣ !!!!!

Διότι όλοι πάνε με Τον Χριστόν άμα είναι Νικητής, όλοι πάνε με Τον Νικητήν, όλοι ακολουθούν ευκόλως εκείνον που νομίζουν ή υποψιάζονται ως Νικητήν, ελάχιστοι πάνε με Τον Αληθινόν είτε είναι Νικητής είτε ηττημένος και ταλαιπωρημένος κατασκοτωμένος…………………………..

ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΠΕΜΠΤΗΝ, Ο Χριστός ευρίσκεται καθ’ ηλωμένος επί Αγίου Σταυρού. Φαίνεται ηττημένος και όπως λέγει και ο σατανιστής γιόγκυ υπαλληλίσκος με το αζημίωτον , του παγκόσμιου οικονομικού συνεδρίου: «ποίος θέλει μία τέτοια ζωή, δυστυχισμένη κοκ»………………………………………………..

Ο Θεός δοκιμάζει με Αδυναμία ώστε να ιδεί ποίοι είναι οι Πιστοί Πιστοί & ποίοι οι Κάλπικοι Πιστοί, για τους εχθρούς τους φανερούς και τους κρυφίους ούτε Λόγος…………………………………..

Το Να Βλέπεις Τον Θεόν Σου Καθηλωμένον Επί Σταυρού Και Να Λες Ακόμη Ότι Είναι Ο Θεός Σου Είναι Η Απόλυτη Αφοσίωση Στην Α Ληθείαν !

Και Στο Παρατράβηγμα Της Μυήσεως Γνωρίζεις Ότι Ο Θεός Δύναται Να Αποθάνει Ως Σάρκα & Να Αναστηθεί Ως Σάρκα , Άλλωστε Το Προείπε , Από Αγάπη Για Όσους Είχαν Άγνοια Μυστηριακής Εμβάθυνσης Για Να Μην Σκανδαλιστούν !

Το Να Αρνείσαι Τον Θεόν Σου Επειδή Σταυρώθηκε Είναι Όπως Το Να Αρνείσαι Τον Καλόψυχον Φίλον Σου Επειδή Πτώχευσε & Είναι Η Ίδια Δοκιμασία !................... Και Αυτή Καθ’ Εαυτή Ευάτη !

Το Να Αρνείσαι Το Δίκαιον Επειδή Είναι Αδύνατον Ή Επειδή «Απόθανε» Τι Σε Κάνει & Τι Σε Φανερώνει & Αυτοφανερώνει ;

Ότι Είσαι Άδικος & Θεωρείς Ότι Το Δίκαιον Είναι Συνώνυμον Του Ισχυρού !

Και Ένας Τέτοιος Ισχυρός Δεν Θα Σου Δώσει Κανέναν Δίκαιον & Καλόν , Αλλά Θα Κοιττάξει Όπως Πάντοτε Το Αυτοϊδιοτελικόν Καλόν , Όπως Εξ’ Ανέκαθεν !.......................................................

Όταν Ο Χριστός Σου Λέγει Ότι Σ’ Επισκέπτεται Ως Πτωχός Ζήτουλας , Σου Λέγει Ότι Δεν Σου Ανήκουν Εκείνα Που Λες Ότι Σου Ανήκουν , Αλλά Ανήκουν Εις Τον Ζήτουλαν !......................................

Είπε Θα Σου Παρουσιάζομαι Αδύναμος & Μη Αρεστός Αισθητικώς Για Να Φανεί Εάν Αγαπάς [Χωρίς Γοητεία & Συμφέρον Πονηρόν] & Μ’ Αγαπάς !

Την Αγίαν Μεγάλην Πέμπτη Όστις Μεταλαμβάνει  Το Σώμα Του «Αδύναμου» Επί Σταυρού Ιησού Χριστού, Δηλώνει Μαζύν Σου Για Πάντα & Οπουδήποτε ! Κι’ Ας Θριαμβεύουν Οι Εχθροί Σου !

Η Ετοιμασία Για Την Αδυναμία Των Χριστιανών Εν Καιρώ Αντιχρίστου , Αρχίζει Από Την Αγίαν Μεγάλην Πέμπτην , Όπου Τα Τρισήμισυ Έτη Αντοχής, Αναμονής, Πίστης, Θυσίας, Αυτοθυσίας, Σκανδαλώδης Δοκιμασίας, Εκπαιδεύσεως Θα Δώσουν Ύψιστη Θέση Εργασίας Εις Την Άκτιστην Ζωντανή Αγία Εταιρεία Του Άδειανου 10ου Τάγματος Ευαγγέλων Τριαδικού Άκτιστου Τρισμέγιστου Θεού !

Αγία Μεγάλη Τετάρτη Η Θεία Κοινωνία Φέρει Το Πνεύμα Του ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ Με Μυστήρια Προφητείας & Αγίότητας Αποστολικής Αγάπης & Την Αγία Μεγάλη Πέμπτη Η Θεία Κοινωνία Η Επιβράβευση & Ομολογία Χριστιανικής Εφ’ Όρου & Εξ΄Αγίου Ορισμού Αιώνων Άπαυστης Θεοευλογημένης Ζωής, Με Αποκορύφωμα Την Θεία Κοινωνία Πρωίαν & Μεσάνυχθα Κυριακής Εις Την Ακτιστοαναστάσιμον Θείαν Δοξολογίαν περίπου 2 π.μ. Αγιοαγγελοπανηγυρικώς Ψυχή Τε & Σώματι!

Όσοι Πιστοί Προσέλθετε, & Μην Ειπείτε Αργότερα Αγρόν Ηγόραζα !

Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις