Κυριακή 5 Μαΐου 2024

«Έχουμε δεχθεί την ήττα μας»: Σε δραματικό τόνο αναγγέλλουν το τέλος της Ευρώπης, vid - Τον κώδωνα του κινδύνου για μία γηραιά ήπειρο που έχει ήδη χαθεί κρούουν εκπρόσωποι της λεγόμενης «Εθνικής Δεξιάς».


Ανάμεσά τους ήταν η Ολλανδή πολιτική σχολιάστρια και ακτιβίστρια, Eva Vlaardingerbroek, η οποία έδωσε ομιλία στην Διάσκεψη Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC).

Με αιχμές για τη μεταναστευτική πολιτική των κρατών της Δύσης, η ίδια σημείωσε τα εξής:

«Όταν άλλο ένα αγόρι ή κορίτσι πεθαίνει στα χέρια ενός μετανάστη, μπορεί να κουνήσουμε το κεφάλι, μπορεί να αναστενάξουμε ή ακόμα και να θυμώσουμε για ένα-δύο λεπτά και μετά απλά θα συνεζίσουμε τις ζωές μας.

Ποτέ τίποτα δεν αλλάζει. Κυρίες και κύριοι, τι λέει αυτό για εμάς; Αυτό είναι ένα σημάδι μίας κοινωνίας η οποία έχει ήδη παραιτηθεί. Που έχει ήδη δεχθεί την ήττα της.

Είναι όμως αλήθεια αυτό; Έχουμε πράγματι παραιτηθεί; Γνωρίζω σίγουρα ένα πράγμα, ότι εάν δεν αλλάξει τίποτα, εάν δεν πάρουμε στα σοβαρά τον αγώνα για την ήπειρό μας, τη θρησκεία μας, για τους ανθρώπους μας, τότε αυτή η περίοδος της ζωής μας θα μείνει στην ιστορία ως η εποχή κατά την οποία τα δυτικά έθνη δεν θα χρειάζεται πλέον να υποστούν εισβολή για να κατακτηθούν.

Αυτή η εποχή θα μείνει στην ιστορία ως η περίοδος κατά την οποία ο κατακτητής ενεργά προσκλήθηκε στο εσωτερικό»:

απεμπε-EPA-MTI 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις