Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Αναστάτωση σε κατασκήνωση στο Γραμματικό - 100 παιδιά με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας


 Συναγερμός σήμανε σε κατασκήνωση στο Γραμματικό, όπου φιλοξενούνται παιδιά από 6 έως 12 ετών, καθώς περίπου 100 παιδιά αναγκάστηκαν να φύγουν μετά τους εμετούς που έκαναν και τον υψηλό πυρετό που παρουσίασαν.

Τα εν λόγω συμπτώματα πιθανόν να οφείλονται σε ιογενή γαστρεντερίτιδα όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης, ωστόσο κάποιοι γονείς φαίνεται να υποστήριξαν ότι τα παιδιά τους εμφάνισαν σημάδια δηλητηρίασης με την κατασκήνωση να διαψεύδει τις εν λόγω αναφορές.

Τι λέει η ιδιοκτήτρια της κατασκήνωσης

Από την πλευρά της, η Μάγδα Αθητάκη, ιδιοκτήτρια της κατασκήνωσης, μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι το λάθος ήταν ότι επέτρεψε να γίνει επισκεπτήριο στην κατασκήνωση.

«Έκανα τη βλακεία να κάνω επισκεπτήριο. Σάββατο το απόγευμα έκανα το επισκεπτήριο και την Κυριακή το βράδυ ξεκίνησαν τα κρούσματα» είπε η κυρία Αθητάκη.

«Εγώ έχω αναλύσεις του δήμου και δικές μου. Μάλιστα η τελευταία ανάλυση ήταν 19/6 κι όταν έγινε το γεγονός επειδή έχω ISO και κρατάω δείγματα φαγητού, την επόμενη μέρα έστειλα στο Χημείο τα δείγματα. Βγήκε το αποτέλεσμα ότι τα δείγματα δεν είχαν κανένα πρόβλημα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις