Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου: Κριοί, πολλές αλλαγές στο περιβάλλον σας

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.


Κριός

Σήμερα, μπορεί να νιώθετε περισσότερο συναισθηματικά αντιδραστικοί από ό,τι συνήθως, καθώς φαίνεται ότι πολλές αλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη στο περιβάλλον σας. Να είστε ανοιχτοί και περίεργοι, καθώς αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε στην παρούσα στιγμή και να ακολουθήσετε τη ροή αντί να αντιστέκεστε στις λεπτές αλλαγές που μπορεί να νιώθετε. Αυξήστε την σωματική δραστηριότητά σας ώστε να μπορείτε να συντονιστείτε με το σώμα σας και να νιώθετε γειωμένοι.


Ταύρος

Μπορεί να είστε πιο επαναστατικοί κατά τη διάρκεια αυτού του κοσμικού κύκλου, γεγονός που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από περιοριστικές δομές και να υποκινήσετε θετικές αλλαγές. Το να μένετε πιστοί στις αξίες και τις πεποιθήσεις σας είναι απίστευτα ενδυναμωτικό και οι γύρω σας είναι πιθανό να εμπνευστούν από εσάς. Μπορεί να νιώσετε έναν συνδυασμό συναισθημάτων, όπως φόβο και ενθουσιασμό. Προσπαθήστε να μην τα κρίνετε και αφήστε τα να περάσουν.


Δίδυμοι

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ανακαλύψετε εφευρετικούς τρόπους για να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες σας. Είναι σημαντικό να δώσετε προτεραιότητα στον τρόπο με τον οποίο ρυθμίζετε τα συναισθήματά σας σήμερα.

Αφιερώστε λίγο χρόνο από την ημέρα σας για να στηριχτείτε στις πρακτικές ευεξίας που σας δίνουν μια αίσθηση ευκολίας και ηρεμίας. Μπορεί να αναρωτηθείτε: “Ποια συστήματα αυτοματοποίησης μπορώ να χρησιμοποιήσω που θα μπορούσαν να μου δώσουν περισσότερο χρόνο για να στηριχτώ στα δημιουργικά μου έργα;”.


Καρκίνος

Οι αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια περισσότερο από το συνηθισμένο σήμερα, γεγονός που μπορεί να σας ωθήσει να αναλογιστείτε κάθε φάση της ζωής σας και τα μαθήματα που την συνοδεύουν. Κοιτάξτε πίσω στις εμπειρίες σας και θυμηθείτε πώς μπορείτε ακόμα να μάθετε από το παρελθόν. Εφόσον δεν μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, μπορείτε πάντα να βγαίνετε με περισσότερη δύναμη γνωρίζοντας πόσο έχετε μεγαλώσει.


Λέων

Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα που αφορούν την οικογένεια και την καριέρα σας. Η κατανόηση του ποιος και τι σας επηρέασε στην επιλογή της καριέρας σας είναι το κλειδί. Αναρωτηθείτε: “Ποιο όνειρο καριέρας ζω: το δικό μου ή των γονιών μου;”. Αυτή η ερώτηση μπορεί να πυροδοτήσει συνειδητοποιήσεις που μπορεί να σας ωθήσουν να σκεφτείτε μια νέα δημιουργική πορεία καριέρας.


Παρθένος

Σήμερα, είστε σε θέση να ξεκινήσετε την εξεύρεση νέων λύσεων στις υπάρχουσες προκλήσεις. Έχετε γρήγορη σκέψη, γεγονός που μπορεί να σας ωφελήσει ιδιαίτερα ώστε να είστε πνευματικά οξυδερκείς και ευέλικτοι. Το να ηγείσαι με τις ικανότητες κριτικής σκέψης που διαθέτεις σήμερα μπορεί να σε βοηθήσει να χαράξεις καλύτερη στρατηγική, καθώς μπορείς να δεις όλες τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου και έχεις τη νοητική δύναμη να παραμείνεις συγκεντρωμένος.


Ζυγός

Μπορεί να σκεφτείτε κάποιες νέες ιδέες που θα μπορούσαν να είναι αρκετά προσοδοφόρες. Αν και έχετε την τάση να θέλετε να αναπτύξετε μια ιδέα γρήγορα, είναι καλύτερο να αφήσετε αυτό που σας έρχεται να εξελιχθεί και να το βάλετε σε ένα πλαίσιο αργότερα. Κάτι μέσα σας μπορεί να σας δείξει ότι έχετε παίξει πολύ εκ του ασφαλούς. Ήρθε η ώρα να βάλεις ένα νέο στοίχημα με τον εαυτό σου. Πόσο μακριά μπορείτε να βγάλετε τον εαυτό σας έξω από τη ζώνη άνεσής σας;


Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε τα συναισθήματά σας να διαπερνούν τα κόκαλά σας. Αυτά μπορεί να αναδείξουν διαφορετικές πλευρές σας. Μπορεί να νιώσετε ερωτικά, αισθησιακά ή να βιώσετε μικρές κρίσεις θλίψης. Όπως και να έχει, θα έρθεις σε βαθιά επαφή με τον εαυτό σου σε επίπεδο ψυχής. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας, καθώς συμβολικά μηνύματα θα μπορούσαν να αναδυθούν από τον ασυνείδητο ψυχισμό σας, προσθέτοντας ένα άλλο επίπεδο κατανόησης στο θεραπευτικό σας ταξίδι.


Τοξότης

Αυτή είναι μια ευκαιρία να σκεφτείτε ποια σημεία της ρουτίνας σας προετοιμάζουν για την επιτυχία. Αν το πρόγραμμά σας είναι υπερπλήρες με συναντήσεις στη δουλειά και δεν έχει κοινωνικές συναντήσεις, ίσως μπορείτε να σκεφτείτε πώς να το ισορροπήσετε. Επιπλέον, μπορεί επίσης να νιώθετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας για να ανακάμψετε από τις πρόσφατες περιπέτειές σας. Αναρωτηθείτε: “Ποια σημάδια δείχνει το σώμα μου όταν χρειάζομαι ένα διάλειμμα;”.


Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα μπορεί να διευρύνει το μυαλό σας σε μεγαλύτερα ύψη και να αλλάξει την προοπτική της ζωής σας, ανοίγοντας δυνατότητες που δεν είχατε δει ποτέ πριν. Αν επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους ανθρώπους, μπορείτε να μετακινήσετε τα νοητικά εμπόδια. Μπορείτε να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους θεώρησης των πραγμάτων που μπορεί να σας εκπλήξουν και να γίνουν καθοριστικοί για την ανάπτυξή σας. Ξεκινήστε λοιπόν μια συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ξεκινήστε μια συζήτηση και ίσως ξεκλειδώσετε κάτι για την εσωτερική σας ιδιοφυΐα.


Υδροχόος

Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ακούσετε την καρδιά σας και να αναλάβετε δράση για τα όνειρα και το κάλεσμά σας. Μπορείτε να αναρωτηθείτε: “Σε ποιους τομείς της ζωής μου αισθάνομαι δημιουργική ή περιορισμένη;” ή “Πώς μπορώ σκόπιμα να είμαι πιο πνευματικά περίεργη στην παρούσα στιγμή;”. Έχετε μεγαλύτερη επίγνωση των ταλέντων σας κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος και χρειάζεται να δείτε πώς μπορείτε να κυριαρχήσετε στην τέχνη σας και να την πάτε στο επόμενο επίπεδο. Γιορτάστε κάθε σας επίτευγμα, καθώς αυτό μπορεί να σας τροφοδοτήσει ακόμη περισσότερο για να κατακτήσετε το μακροπρόθεσμο όραμά σας.


Ιχθύες

Όταν επιλέγουμε να ξεπεράσουμε τα θεωρούμενα όριά μας και να κάνουμε ένα άλμα πίστης, πάντα μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Απλά φανταστείτε ένα δίχτυ κάτω από τα πόδια σας αν πέσετε. Μπορεί να αναρωτηθείτε: “Πώς μπορώ να αναλάβω δράση με βάση τις δημιουργικές μου ιδέες;” ή “Πώς θα έμοιαζε και πώς θα ήταν να βλέπω πέρα από τα αντιληπτά μου όρια;” ή “Πώς μπορώ να γίνω η δική μου δημιουργική μούσα;”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις