Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

«Νόμιζα ότι θα πεθάνουμε» – Έμειναν κολλημένοι ανάποδα για 20 λεπτά σε λούνα παρκ

 


Μια 18χρονη μιλάει για την εμπειρία της σε μεγάλο λούνα παρκ, όταν κόλλησαν μαζί με άλλα 27 άτομα σε ένα τρενάκι του θεματικού πάρκου για πάνω από 20 λεπτά την Παρασκευή, 14 Ιουνίου. Η Τζόρνταν Χάρντινγκ, λέει στο PEOPLE ότι ήταν με τον φίλο της, 17 ετών, και νόμιζε ότι «θα πέθαιναν εκεί».

Η Χάρντινγκ, ο φίλος της και άλλοι 26 επισκέπτες στο πάρκο ψυχαγωγίας Oaks του Πόρτλαντ μπήκαν στο AtmosFEAR εκείνη την ημέρα. Γύρω στις 2:55 μ.μ., η βόλτα σταμάτησε στη θέση της, ενώ όλοι ήταν γυρισμένοι ανάποδα στη «θέση κορυφής» του, ανέφερε το πάρκο σε δήλωση που κοινοποιήθηκε στο X (πρώην Twitter).


Η Χάρντινγκ εξηγεί πως «έπειτα από περίπου 15 δευτερόλεπτα ανάποδα, συνειδητοποίησα ότι είχαμε κολλήσει. Νόμιζα ότι θα πεθάνουμε εκεί. Φοβήθηκε και ο φίλος μου».  Εξηγεί ότι όλοι οι άλλοι επιβάτες ήταν νεότεροι από αυτήν, επειδή τα δημόσια σχολεία του Πόρτλαντ «εκτελούσαν τη γιορτή της όγδοης τάξης». Σημειώνει ότι όλα τα παιδιά «έμειναν σχετικά ήρεμα».

«Θυμάμαι ότι σκέφτηκα ότι θα πέθαινα έτσι και θα έχανα τόσα πολλά σημαντικά πράγματα που ήλπιζα να ζήσω», λέει η Χάρντινγκ. Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι οι χειριστές της διαδρομής «περίμεναν μερικά δευτερόλεπτα προτού ειδοποιήσουν τη συντήρηση του πάρκου, επειδή νόμιζαν ότι απλώς το τεχνικό θέμα θα υποχωρούσε». Το AtmosFEAR μπορεί να λειτουργήσει είτε σε ρύθμιση 180 είτε 360 μοιρών.

Σύμφωνα με το λούνα παρκ, οι χειριστές της διαδρομής κάλεσαν το 911 και άρχισαν να κινούν «διαδικασίες έκτακτης ανάγκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις