Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Καλαμάτα: Νέα υπόθεση που θυμίζει «Κωσταλέξι» - 29χρονη ζει επτά χρόνια σε κλουβί


 Νέα υπόθεση που θυμίζει «Κωσταλέξι» βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από την Καλαμάτα, καθώς μια 29χρονη βρίσκεται κλεισμένη σε ένα κλουβί στο σπίτι της οικογένειάς της, εδώ και επτά χρόνια.

Μάλιστα, η μητέρα της ζητά την παρέμβαση της πολιτείας, καθώς σύμφωνα με την ίδια, η κοπέλα αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα και από το 2017 η οικογένεια έφτιαξε κλουβιά από παλέτες προσπαθώντας να την αποτρέψουν να κάνει κακό στον εαυτό της και στους γύρω της. Η υπόθεση φέρεται να είναι γνωστή εδώ και χρόνια στις τοπικές Αρχές.

Το κορίτσι υιοθετήθηκε από την οικογένεια όταν ήταν 22 μηνών από το ίδρυμα βρεφών «Μητέρα» και πλέον στα 29 της χρόνια ζει με τους θετούς γονείς της στο χωριό Άμμος, λίγο έξω από την Καλαμάτα.

Στο βίντεο, που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1, ακούγεται η μητέρα της να λέει να πάνε μια βόλτα, ενώ σε άλλο σημείο το κορίτσι φωνάζει και πετάει αντικείμενα μέσα από τα αυτοσχέδια κάγκελα.

Η μητέρα του κοριτσιού παραδέχτηκε πως έφτιαξε τα κλουβιά τόσο μέσα όσο και στην αυλή του σπιτιού, προκειμένου η κόρη της να μένει προστατευμένη και να μην τραυματίζει τον εαυτό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις