Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Σκύλος έτρεξε 6,5 χλμ. για να βρει βοήθεια για τον ιδιοκτήτη του έπειτα από τροχαίο – Πέρασε τη νύχτα παγιδευμένος στη χαράδρα


 Αυτή η ιστορία αφορά τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Ένας πιστός σκύλος έτρεξε 6,5 χλμ μέσα από την έρημο του Όρεγκον για να βρει βοήθεια για τον τραυματισμένο ιδιοκτήτη του – ο οποίος πέρασε τη νύχτα αποκλεισμένος αφού έπεσε με το αυτοκίνητό του από έναν απότομο βράχο σε μια χαράδρα.

Ο σκύλος του Μπράντον Γκάρετ έφτασε σε ένα κάμπινγκ της κομητείας Μπέικερ γύρω στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας για να ειδοποιήσει την ανήσυχη οικογένειά του για το πρόβλημα, είπε ο σερίφης της κομητείας.

Αμέσως μια ομάδα αναζήτησης άρχισε τις έρευνες, βρίσκοντας το αυτοκίνητό του πεσμένο στο πλάι. Ένα άλλο από τα τέσσερα σκυλιά του Γκάρετ στεκόταν φύλακας δίπλα στο φορτηγό, είπαν οι αξιωματούχοι.

«Ο Σερίφης έφτασε και εντόπισε το όχημα, μαζί με έναν σκύλο, στην απότομη, θαμνώδη χαράδρα. Καθώς έψαχνε για ένα σημείο πρόσβασης, άκουσε ένα άτομο να φωνάζει για βοήθεια», αναφέρει το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπέικερ.

Ο Γκάρετ είχε καταφέρει να συρθεί 100 μέτρα μακριά από το όχημα. Πολύ τραυματισμένος για να σκαρφαλώσει ο ίδιος στον απότομο γκρεμό, ο Γκάρετ αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα στη θαμνώδη χαράδρα περιμένοντας τον πιστό φίλο του να βρει βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις