Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 8 Ιουνίου: Υδροχόοι, είναι καλή στιγμή για να θέσετε όρια


 Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 8 Ιουνίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Αν έχετε σχέδια για σήμερα, απλά να είστε ανοιχτοί στο να αλλάξουν με κάποιο τρόπο. Πιστέψτε ότι αυτή η αλλαγή μπορεί να σας διδάξει την τέχνη της υπομονής. Είστε δυνατοί αλλά μερικές φορές μπορεί να εξαντλήσετε τον εαυτό σας γι’ αυτό ηρεμήστε.

Ταύρος

Οι σχέσεις σας μπορεί να σας δείξουν πώς λαχταράτε κρυφά τον αυθορμητισμό. Οι άνθρωποι είναι οι καθρέφτες σας σήμερα, αντικατοπτρίζοντας ποιες ανάγκες του εσωτερικού σας παιδιού αρνείστε. Να θυμάστε ότι ποτέ δεν χρειάζεται να κερδίζετε το δικαίωμα σας να νιώθετε καλά και να απολαμβάνετε.

Δίδυμοι

Πώς τα όρια της σχέσης σας, σας βοηθούν να αισθάνεστε πιο ελεύθεροι και ανοιχτοί να είστε ο εαυτός σας; Η σημερινή ημέρα μπορεί να σας δείξει πώς μετατοπίζονται οι ανάγκες της σχέσης σας, βοηθώντας σας να ξεκαθαρίσετε τις αξίες της σχέσης σας.

Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεστε πιο αποστασιοποιημένοι από τις σχέσεις σας απ’ ό,τι συνήθως. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αποκτήσετε νέες γνώσεις σχετικά με τη δυναμική των σχέσεών σας. Μερικές φορές χρειάζεται ένα επίπεδο αποστασιοποίησης, ώστε να αναρωτηθείτε πώς οι σχέσεις σας συμβάλλουν στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Λέων

Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να δείτε πώς μπορείτε να κάνετε μικρά βήματα με τις νέες δημιουργικές ιδέες και τα σχέδιά σας. Μπορεί να νιώσετε πιο προσγειωμένοι όσον αφορά το πώς να μετατρέψετε μια φαντασίωση σε μια απτή πραγματικότητα.

Παρθένος

Σήμερα, οι βαθιές ανασφάλειες μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε περισσότερο ενεργοποιημένοι στις σχέσεις σας, γεγονός που μπορεί στην πραγματικότητα να σας βοηθήσει να τις θεραπεύσετε. Αν δεν αντιμετωπίσουμε τις πληγές των σχέσεών μας, θα κυριαρχούμαστε για πάντα από αυτές.

Σκεφτείτε να το αναλογιστείτε αυτό στο ημερολόγιό σας. Συγκεκριμένα ρωτήστε τον εαυτό σας: “Πώς οι ανασφάλειές μου επηρεάζουν τις σχέσεις μου και ποια βήματα μπορώ να κάνω για να θεραπεύσω αυτές τις πληγές;”

Ζυγός

Σήμερα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε τομείς της ζωής σας στους οποίους νιώθετε ότι δεν δείχνετε τον αυθεντικό εαυτό σας. Αυτό μπορεί να συμβαίνει στη δουλειά σας με τους συναδέλφους σας ή σε νέες φιλίες που δημιουργήσατε πρόσφατα. Κάτι μέσα σας θέλει να βγει από τις σκιές, ώστε να μπορέσετε να είστε όπως πραγματικά είστε.

Σκορπιός

Πότε ήταν η τελευταία φορά που επιτρέψατε στην περίεργη φύση σας να φανεί στις σχέσεις σας; Όσο κι αν χρειάζεστε σοβαρές, δεσμευτικές σχέσεις, πρέπει επίσης να αισθάνεστε ασφαλείς για να δείξετε την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σας.

Τοξότης

Αυτή είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνετε πραγματικά μια παύση στις σχέσεις σας. Αν προσπαθείτε να ξεφύγετε από το πώς νιώθετε μέσα σας, οι σχέσεις σας μπορεί να λειτουργήσουν ως καθρέφτης, ενθαρρύνοντάς σας να μείνετε ακίνητοι. Αυτή η ακινησία μπορεί να σας βοηθήσει να εξετάσετε πώς κάνετε αντιδραστικές επιλογές στις συνθήκες της ζωής σας.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα είναι μια καλή υπενθύμιση ότι το μόνο πράγμα που μπορείτε να ελέγξετε είναι ο εαυτός σας. Αν υπάρχουν πληγές γύρω από το αίσθημα αδυναμίας μέσα στις σχέσεις σας, αυτή είναι μια ευκαιρία να φτάσετε στη ρίζα αυτού του ζητήματος. Μπορεί να ανάγεται σε εμπειρίες της παιδικής σας ηλικίας.

Υδροχόος

Χρειάζεστε ελευθερία για να ευδοκιμήσετε στις σχέσεις σας. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να ελέγξετε αν έχετε χώρο να ανοίξετε τα φτερά σας ή αν βρίσκεστε σε σχέσεις που θέλουν να ελέγχουν τα βήματά σας. Όπως και να έχει, είναι μια καλή στιγμή για να θέσετε κάποια νέα όρια

Ιχθύες

Όσο και αν περιβάλλετε τους άλλους με τη δύναμη της άνευ όρων αγάπης, είναι επίσης σημαντικό να επεκτείνετε το ίδιο επίπεδο χάρης και συγχώρεσης στον εαυτό σας. Σε ποιους τομείς έχετε πάρει τον εαυτό σας και τη ζωή σας υπερβολικά σοβαρά; Ξεκινήστε να χαλαρώνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις