Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

AIXMEΣ - Επίθεση του Bουλευτή της ΝΔ Γ.Λοβέρδου σε Κ.Μητσοτάκη για ανασχηματισμό: «Δεν ήταν σοβαρός – Τίποτε δεν άλλαξε» «Όλοι οι ανασχηματισμοί έχουν γίνει είτε για να φύγει ο φίλος μου ο Θεοδωρικάκος είτε για να έρθει»


 Σοβαρές «αιχμές» στα όρια της επίθεσης, άφησε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Λοβέρδος ο οποίος παραδέχτηκε δημοσίως ότι ο πρόσφατος ανασχηματισμός ήταν για το θεαθήναι.Όπως είπε μάλιστα χαρακτηριστικά «δεν έγινε ούτε…  ανασχηματισμός ακριβώς».

Συγκεκριμένα είπε:

«Ανασχηματισμός ακριβώς δεν έγινε. Τρεις υπουργοί νέοι ήρθανε.
Έγινε ένας περιορισμένος ανασχηματισμός που σκοπό είχε να ενισχύσει το κόμμα μας στην Θεσσαλία και στην Βόρεια Ελλάδα και να δοθεί δυνατότητα να αντιμετωπιστούν κάποια αγροτικά προβλήματα.

Η κυβέρνηση θα κριθεί από το αποτέλεσμα που πρόκειται να αρπάξει.

Φυσικά και είχαμε μεγάλες απώλειες και είναι τεράστιο το μήνυμα που έστειλε ο λαός και στη ΝΔ και στα υπόλοιπα κόμματα. Εμείς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήραμε το μήνυμα κι θα τα ανταποκριθούμε.

Η κυβέρνηση δεν πηγαίνει δεξιά. Ο πρωθυπουργός επέλεξε αυτούς για να συνεργαστεί μαζί τους. Ελπίζω να τα πάμε πολύ καλύτερα» και συνέχισε σημειώνοντας:

«Όταν λέγαμε ανασχηματισμός, λέγαμε αλλαγές σοβαρές, έφευγαν υπουργοί, έρχονταν άλλοι για πρώτη φορά, τίποτα από όλα αυτά δεν έγιναν τώρα…».

Χαρακτήρισε τους νέους υπουργούς «δήθεν καινούργιους», καθώς ήταν υπουργοί σε άλλα υπουργεία.
Και στο τέλος είπε με νόημα: «Όλοι οι ανασχηματισμοί έχουν γίνει είτε για να φύγει ο φίλος μου ο Θεοδωρικάκος, είτε για να έρθει»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις