Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Η περίεργη προφητεία που δημοσίευσε το Associated Press περί «δεύτερης έλευσης του Ιησού» - Τι ακριβώς θέλουν να συμβεί στον πλανήτη;


 Ένα σπάνιο λευκό μοσχάρι βίσωνας γεννήθηκε στο Εθνικό Πάρκο Γέλοουστοουν , εκπληρώνοντας μια προφητεία των ιθαγενών της Αμερικής για την ευημερία που θα έρθει, είπαν οι ηγέτες των φυλών.

Η φωτογράφος Erin Braaten από τη Μοντάνα ανακάλυψε το μοσχάρι λίγο μετά τη γέννησή του στις 4 Ιουνίου στην κοιλάδα Lamar, με τα στιγμιότυπα να δείχνουν το μικρό ζώο να κάνει τα πρώτα του βήματα δίπλα στην σκουρόχρωμη οικογένειά του.

«Κοιτάω και είναι αυτό το λευκό μοσχάρι βίσωνας. Και ήμουν απλά εντελώς, τελείως στριμωγμένος», είπε ο Μπράατεν στο AP.

Ο αρχηγός Arvol Looking Horse – ο πνευματικός ηγέτης των φυλών Lakota , Dakota και Nakota Oyate στη Νότια Ντακότα – είπε ότι η γέννηση του μοσχαριού σηματοδότησε την επιστροφή ενός πνεύματος ευημερίας παρόμοιο με την δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού.

Ο Horse είπε ότι ένας θρύλος 2.000 ετών περιγράφει μια «White Buffalo Calf Woman» που εμφανίστηκε ενώπιον των Lakota σε μια περίοδο που το φαγητό τελείωνε και ο βίσονες εξαφανίζονταν!

Σύμφωνα με την ιστορία, η γυναίκα παρουσίασε στη φυλή μία πίπα και ένα δεμάτι, διδάσκοντάς τους μια προσευχή και λέγοντάς τους ότι η πίπα θα οδηγούσε το βουβάλι σε αυτούς!


Όταν το πνεύμα έφυγε, μεταμορφώθηκε σε ένα άσπρο βουβάλι, λέγοντας στο ταξίδι ότι όταν οι καιροί είναι και πάλι δύσκολοι, «θα επιστρέψει και θα σταθεί στην γη σαν ένα άσπρο βουβάλι, μαύρη μύτη, μαύρα μάτια, μαύρες οπλές», είπε ο Χορς.

Ο Horse χρησιμεύει επί του παρόντος ως ο 19ος φύλακας του πίπας και του δεματιού που παρέχονται από την White Buffalo Calf Woman.

Ο Troy Heinert, ο εκτελεστικός διευθυντής του InterTribal Buffalo Council, επανέλαβε την ιερή φύση ενός λευκού βίσωνα, σημειώνοντας ότι το μοσχάρι που φαίνεται στις φωτογραφίες της Braaten ταιριάζει με τις περιγραφές που έχει ακούσει στη φυλή του και όχι με τις περιγραφές ενός βουβάλου αλμπίνο!

Για πολλούς είναι πάντως εντυπωσιακό πως το Associated Press δημοσίευσε ρεπορτάζ για προφητεία, η οποία κάνει λόγο για δεύτερη έλευση του Ιησού και ευημερία στον παρόντα κόσμο! Ή μήπως αντί για τον Ιησού, εννοούν κάποιον άλλον;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις