Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

BINTEO NTOKOYMENTO από την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου


 Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης με μολότοφ έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου.

Στα πλάνα φαίνεται το περιπολικό που τυλίγεται στις φλόγες.


Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/6) έξω από την οικία της προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα Χριστδουλέα στην περιοχή του Παπάγου.

Στόχος της βόμβας ήταν το περιπολικό όχημα και την σκοπιά που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο όχημα και το περιπολικό της ΕΛΑΣ να καταστραφεί ολοσχερώς.

Με την υπόθεση ασχολείται ήδη η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και και έχει στη διάθεσή της μια πρώτη περιγραφή από τον αστυνομικό για το πώς έγινε η επίθεση που θα μπορούσε να έχει στοιχίσει ακόμα και τη ζωή του.

Συγκεκριμένα οι δράστες πέρασαν έξω από το στενό που είναι το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου, σταμάτησαν δίπλα ακριβώς στο περιπολικό και από το ανοιχτό παράθυρο πέταξαν μέσα στο όχημα τις μολότοφ, με τον αστυνομικό να τις δέχεται στο σώμα και στο πρόσωπο και να προσπαθεί όπως- όπως να απεγκλωβιστεί από το περιπολικό.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με τον αστυνομικό τραυματισμένο να προσπαθεί να ειδοποιήσει την Πυροσβεστική, αλλά και το Κέντρο επιχειρήσεων, ενώ υπήρχε και άμεσος κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς ακόμα και στην πολυκατοικία Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο 401 όπου και παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις