Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ εν ώρα Eργασίας ο Eικονολήπτης του ΣΚΑΪ, Σάββας Αϊδινίδης

 


Ένα δυσάρεστο νέο ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από την εκπομπή «Γεια Σου» με την Μαρία Μπακοδήμου. Ο οπερατέρ Σάββας Αϊδινίδης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια του ΣΚΑΪ.

«Η οικογένεια του ΣΚΑΙ θέλουμε να πούμε «καλό ταξίδι» στον Σάββα Αϊδινίδη, τον οπερατέρ μας, που χθες το απόγευμα έφυγε από τη ζωή. Να ξέρετε ότι είμαστε φίλοι με αυτούς τους ανθρώπους, είναι η μισή δουλειά μας… Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στα παιδιά του», είπε αρχικά ο Ισίδωρος Φίκαρης.

«Ένας πολύ καλός επαγγελματίας, πολύ φιλότιμος. Είχε καλύψει τον πόλεμο στην Ουκρανία και στο Ισραήλ. Ο Σάββας ήταν πάντα με ένα χαμόγελο, τον αγαπούσαμε πολύ. Εγώ είμαι τρία χρόνια στον ΣΚΑΙ και είχαμε κάνει πολλά θέματα μαζί. Πάντα έδινε κουράγιο στους δημοσιογράφους, δεν δημιουργούσε προβλήματα. Κρίμα, είναι άδικο πολύ!» είπε με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

«Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στην οικογένειά του», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Όχι ρε Σάββα… όχι!. Ο οπερατέρ του ΣΚΑΪ Σάββας Αϊδινίδης έφυγε το απόγευμα από τον μάταιο τούτο κόσμο, μέσα στη βάρδια του» αναφέρει ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης.

«Τον γνώρισα στο Κίεβο, αλλά δέθηκα πολύ μαζί του στο Ισραήλ, που περάσαμε 33 δύσκολες μέρες τον περασμένο Οκτώβριο… Σπουδαίο παιδί! Φιλότιμος, καλόψυχος, αφάνταστα υποστηρικτικός, παθιασμένος με τη δουλειά, ερωτευμένος με την εικόνα, αφιερωμένος στο κανάλι, ατάραχος τη στιγμή του βομβαρδισμού, στιβαρός μπροστά στον κίνδυνο! Σπάνιος άνθρωπος! Έφυγε τόσο νωρίς… Δεν υπάρχουν λόγια, ούτε για τον άνθρωπο, ούτε για την οικογένειά του… Αχ ρε Σάββα. Είχες μία καλή κουβέντα για τον καθένα, ένα χαμόγελο για κάθε δυσκολία, ένα κουράγιο για κάθε δοκιμασία… Ακόμη και στους καβγάδες μας, στα ξεσπάσματα του άγχους και της πίεσης της δουλειάς είχες τον τρόπο να σκας ένα χαμόγελο και με ένα βλέμμα καλοσύνης να τα σκεπάζεις όλα… Κρίμα ρε Σάββα, κρίμα!».

Ο Χρήστος Νικολαΐδης καλεί «συνδικαλιστές και εργοδοσία να θεσμοθετήσουν στη μνήμη του Σάββα υποχρεωτικές προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και εγκεφαλικά, που θερίζουν στις μέρες μας όσους εργάζονται σε στρεσογόνες ειδικότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις