Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνεται υποψηφιότητα - Eκπληξη για την προεδρία


 Υποψηφιότητα- έκπληξη για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα Παρασκευή ή το αργότερο αύριο, όπως πληροφορείται το CNN Greece.

Πρόκειται για την υποψηφιότητα του Λάμπρου Ρώσση, επικεφαλής του Πανελλαδικού Συναγερμού, μετεξέλιξης της Χάρτας '19 και του Δικτύου Ενεργών Πολιτών για την Αλλαγή, με προϊστορία τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

1719561891433-75526807-rossis.jfif

Ο Λάμπρος Ρώσσης

«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μείνει χωρίς σπίτι και δίχως αρχηγό», μας τονίζει ο κ. Ρώσσης, προσθέτοντας πως όσο κι αν ακούγεται παλιακό η κοινωνική συμφωνία και το κοινωνικό συμβόλαιο στην οποία όμνυε ο Ανδρέας Παπανδρέου θα μείνει πάντα ζωντανή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Ρώσσης, ο οποίος είχε διατελέσει τομεάρχης Μεταφορών και Δικτύων, αλλά και Ψηφιακής Πολιτικής επί Φώφης Γεννηματά με την οποία διατηρούσε άριστη σχέση, κι όσοι συμμετέχουν στον Πανελλαδικό Συναγερμό είχαν αποχωρήσει λόγω της συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ, καταγγέλλοντας στελέχη τα οποία στη συνέχεια μεταπήδησαν στην κυβερνητική παράταξη, όπως η Εύη Χριστοφιλοπούλου κι ο Σπύρος Καρανικόλας.

Κι όταν βρέθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλήθηκαν σφόδρα από κομματικούς μηχανισμούς οι οποίοι δεν επιθυμούσαν την πραγματική διεύρυνση της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά κι από την υπονόμευση από πρόσωπα που εξακολουθούν να έχουν καθημερινό δημόσιο λόγο και τα οποία επίσης προέρχονται από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις