Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Αγρίνιο: Συγκλονίζει ο εστιάτορας που έπεσε θύμα άγριας eπίθεσης επειδή… δεν τους άρεσε το φαγητό – «Μου άνοιξαν το κεφάλι σε δύο σημεία»

 


Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης εστιατορίου που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μια παρέα μεθυσμένων Ρομά, στο Αγρίνιο, επειδή δεν τους άρεσε το φαγητό που τους ετοίμασε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα στο μαγαζί εστίασης που διατηρεί, όταν έφτασε μια παρέα τριών ατόμων σε κατάσταση μέθης.

Η παρέα έκανε τηλεφωνική παραγγελία και ισχυρίστηκε ότι ο εστιάτορας είχε ξεχάσει να τους βάλει κρέας στις πίτες τους. Εκείνος τους απάντησε ότι είναι σχεδόν απίθανο να συνέβη αυτό, όμως θα διόρθωνε την παράδοση αλλά δεν ήθελε να τους εξυπηρετήσει ξανά στο εξής.

Φαίνεται ότι αυτή η δήλωση του επιχειρηματία εξόργισε την παρέα, η οποία πήγε στο εστιατόριο και ένας εξ αυτών τον χτύπησε τον 52χρονο με γκλοπ στο κεφάλι ενώ έτερος τον γρονθοκόπησε στο μάτι.

Αγρίνιο

«Μου άνοιξαν το κεφάλι σε δύο σημεία, έχω 12 ράμματα»

«Σταματάει ένα αυτοκίνητο έξω από το μαγαζί. Κατεβαίνει ένας και μου επιτίθεται και την ώρα που τον απώθησα, φώναξε άλλους δύο με γκλοπ, ένα ξύλινο και ένα σιδερένιο και άρχισαν να με χτυπάνε. Μου άνοιξαν το κεφάλι σε δύο σημεία, έχω 12 ράμματα, με χτύπησαν και στα χέρια και το πρόσωπο» περιέγραψε ο επιχειρηματίας, μιλώντας στον ALPHA.

Οι δράστες του ξυλοδαρμού παραμένουν ασύλληπτοι.

ΑγρίνιοΔεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις