Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Eυρωεκλογές: Γυναίκες βγαίνουν μπροστά στην Ισπανία με ΒΙΝΤΕΟ για το Ισλάμ - Τι αναφέρουν

 

Το συντηρητικό κόμμα της Ισπανίας, Vox, κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο εκστρατείας που αντιμετωπίζει τις αυξανόμενες ανησυχίες για τη διείσδυση του Ισλάμ στην χώρα χώρα.

Με τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να πλησιάζουν στις 9 Ιουνίου, το Vox έβγαλε βίντεο κατά της επιρροής του Ισλάμ, ιδιαίτερα των επιπτώσεών του στα δικαιώματα και τις ελευθερίες των γυναικών.

Το βίντεο, το οποίο έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη προσοχή, παρουσιάζει μέλη και υποστηρικτές του κόμματος Vox να θέλουν να προστατεύσουν την πολιτιστική ταυτότητα της Ισπανίας. Η αφήγηση τονίζει, όπως σχολιάζεται, την στάση του κόμματος ενάντια στις απειλές για τον τρόπο ζωής του ισπανικού κράτους, τονίζοντας τις καταπιεστικές, όπως αποκαλούνται, ιδεολογίες που φέρνει το Ισλάμ στην Ισπανία.

«Ως Ισπανίδες και Ευρωπαίες, θέλουμε να επισημάνουμε την απειλή που θέτει ο ριζοσπαστικός ισλαμισμός για εμάς, για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας», αναφέρει το βίντεο, με την φωνή μιας γυναίκας. Το μήνυμα υπογραμμίζει πώς αυτή η εξτρεμιστική πολιτικοθρησκευτική ιδεολογία εισβάλλει στην Ευρώπη, αναφερόμενο στην κατάσταση σε χώρες όπως η Γαλλία και το Βέλγιο, όπου οι γυναίκες αντιμετωπίζουν περιορισμούς στα ρούχα τους και απαγορεύονται σε ορισμένους δημόσιους χώρους που προορίζονται για άνδρες.

Το διαφημιστικό σποτ ολοκληρώνεται με μια κραυγή συγκέντρωσης για τους ψηφοφόρους να επιλέξουν το Vox στις 9 Ιουνίου, με ΜΜΕ ανά την Ευρώπη να βλέπουν άνοδο των εθνικοδεξιών κομμάτων στις ευρωεκλογές, λόγω της αύξησης της παράνομης μετανάστευσης, της φτώχειας και της ακραίας διεθνιστικής ιδεολογίας!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις