Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

EIMAI KI ΕΓΩ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΕΜ@-ΒΟΛΙΩΝ. Ο κορυφαίος ογκολόγος του Hνωμένου Βασιλείου Angus Dalgleish απαιτεί άμεση απαγόρευση της γνωστής γονιδιακής θεραπείας μ-Rνα, λόγω κλιμάκωσης της κρίσης των καρκίνων turbo (Video)

 


«Το πρώτο πράγμα που θα τους ζητούσα είναι να απαγορεύσουν όλα τα tsi-μπήματα μRν-α! Απαγόρευση όλης της ιδέας της χορήγησης της αναμνηστικής δόσης, δεν γίνεται αυτά τα εμβόλια να αποτρέψουν τη μόλυνση»

Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε γιατρός που κάνει θόρυβο στο διαδίκτυο. Είναι σημαντικός παίκτης στον τομέα της υγείας, η ιδιοφυΐα πίσω από την ανακάλυψη του υποδοχέα CD4 και τώρα επικεφαλής του Ινστιτούτου Εμβολίων και Ανοσοθεραπείας κατά του Καρκίνου. Αυτός λοιπόν ο επιστήμονας τονίζει ότι άνθρωποι που τα πήγαιναν καλά στον αγώνα τους κατά του καρκίνου, αφού πήραν το ενισχυτικό «τσιμπηmataki», αντιμετώπισαν μεγάλη επιδείνωση. Ο καρκίνος τους επανήλθε χειρότερος από πριν…

Πηγή: Pharma Files

Λοιπόν, δύο από τους ανώτερους ογκολόγους στον κόσμο μοιράστηκαν τα ανησυχητικά ευρήματά τους με τις πειραματικές γονιδιακές θεραπείες για την COVID. Πρώτα είχαμε τον καθηγητή Fukushima και τώρα ο καθηγητής Angus Dalgleish επανέλαβε την έκκλησή του να απαγορευτούν αμέσως όλοι οι εμβολιασμοί mRNA, σε ένα φόρουμ με τον γερουσιαστή Ron Johnson στις 26 Απριλίου 2024 [ΠΗΓΗ].

Προσθέστε και τον καθηγητή Gabriel Oon, τον ανώτατο ογκολόγο της Σιγκαπούρης και ιδρυτικό Πρόεδρο της Ογκολογικής Εταιρείας της Σιγκαπούρης, ο οποίος προειδοποιεί για τους κινδύνους της τεχνολογίας mRNA εδώ και αρκετό καιρό.

Μήπως αυτοί οι διαπρεπείς ογκολόγοι από διάφορα μέρη του κόσμου σταμάτησαν ξαφνικά να υποστηρίζουν όλοι μαζί τα πειραματικά “εμβόλια” και άρχισαν να λένε “όχι” στη γονιδιακή θεραπεία τροποποιημένου RNA σαν να το σχεδίαζαν; Ας πάμε στην ουσία: το κοινό που έχουν αυτοί οι τρεις λαλίστατοι κριτικοί είναι ότι έχουν συνταξιοδοτηθεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν μήπως χάσουν τη δουλειά τους ή χρήματα επειδή θα μιλήσουν. Αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι που εξακολουθούν να εργάζονται και σιωπούν, επειδή φοβούνται να ρισκάρουν τη δουλειά τους.

Λοιπόν, ερχόμαστε στον καθηγητή Angus Dalgleish. Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε γιατρός που κάνει θόρυβο στο διαδίκτυο. Είναι σημαντικός παίκτης στον τομέα της υγείας, η ιδιοφυΐα πίσω από την ανακάλυψη του υποδοχέα CD4 και τώρα επικεφαλής του Ινστιτούτου Εμβολίων και Ανοσοθεραπείας κατά του Καρκίνου. Η ανακάλυψη του υποδοχέα CD4 είναι μια τεράστια υπόθεση, γιατί είναι σαν να βρήκαμε τη μυστική είσοδο που χρησιμοποιεί ο ιός HIV για να εισβάλει στα κύτταρα του σώματος, προκαλώντας AIDS. Η ανακάλυψη του καθηγητή Dalgleish οδήγησε σε καινοτομίες στην ιατρική, επιτρέποντάς μας να δημιουργήσουμε θεραπείες που κλειδώνουν αυτή την είσοδο και κρατούν τον ιό έξω από τα κύτταρα. Λόγω της δουλειάς του, καταφέραμε να δώσουμε στους ανθρώπους που πολεμούν τον HIV μια ευκαιρία να τον καταπολεμήσουν. Γι' αυτό ο καθηγητής Dalgleish είναι τόσο μεγάλο όνομα στη μάχη κατά του HIV/AIDS.

Όσον αφορά τη γονιδιακή θεραπεία με mRNA, ο καθηγητής Dalgleish δεν μίλησε μόνο για τα κακά πράγματα που συνδέονται με τις πρωτεΐνες ακίδας, όπως η πήξη του αίματος και το τρομακτικό σύνδρομο Guillain-Barre. Προχώρησε ακόμη παραπέρα και μοιράστηκε ιστορίες για τους ασθενείς του. Αυτοί ήταν άνθρωποι που τα πήγαιναν καλά στον αγώνα τους κατά του καρκίνου, αλλά αφού πήραν το ενισχυτικό εμβόλιο, αντιμετώπισαν μεγάλες αποτυχίες. Ο καρκίνος τους επανήλθε χειρότερος από πριν.

"Άρχισα να βλέπω στην δική μου κλινική μελανωμάτων ασθενείς που ήταν σταθεροί εδώ και χρόνια, να έρχονται ξαφνικά, γιατί υποτροπίασαν. Μερικές φορές η υποτροπή ήταν πολύ μοχθηρή. Θέλω να πω, είχαν πολύ κακή ασθένεια. Έπρεπε να τους αντιμετωπίσουμε ξανά" είπε. Αυτό δείχνει πόσο δύσκολα έγιναν τα πράγματα για αυτούς μετά την ενισχυτική δόση.

Επιπλέον, ο καθηγητής Angus Dalgleish παρακολούθησε τρεις από τους φίλους του να λαμβάνουν το ενισχυτικό εμβόλιο, επειδή ήθελαν να ταξιδέψουν αφού είχαν παγιδευτεί στο σπίτι για δύο έως τρία χρόνια. Τραγικά, όλοι τους είδαν τον καρκίνο να επανέρχεται. Ακόμη χειρότερα, δύο από αυτούς πέθαναν, επειδή ο καρκίνος δεν ανταποκρίθηκε στις θεραπείες που συνήθως λειτουργούν. Αυτή η σπαρακτική εμπειρία είναι ο λόγος που ο Dalgleish άρχισε να μιλάει τόσο έντονα. Αποκαλεί τη χρήση της πλατφόρμας mRNA για μολυσματικές ασθένειες “μια βαριά ιατρική αμέλεια… πραγματικά, εγκληματική αμέλεια τώρα, γνωρίζοντας τι κάνουμε”.

Αλλά γιατί ο Dalgleish και οι συνάδελφοί του γιατροί είναι οι μόνοι που μιλούν δυνατά για αυτούς τους σοβαρούς καρκίνους ενώ άλλοι μένουν σιωπηλοί; Είναι απλό. Αυτοί μπορούν. Το γεγονός ότι είναι συνταξιούχοι σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν μήπως χάσουν τη δουλειά τους επειδή λένε τι πιστεύουν ότι είναι λάθος με αυτά τα εμβόλια. Αυτή η ελευθερία τους επιτρέπει να μιλήσουν ανοιχτά για τις ανησυχίες τους.

Ο Dalgleish απηχεί αυτό που ζητούν οι ογκολόγοι συνάδελφοί του: πλήρη διακοπή της χρήσης όλων των γονιδιακών θεραπειών mRNA. Πιστεύει ότι το ενισχυτικό εμβόλιο, που κάποτε επαινέθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, στην πραγματικότητα προκαλεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει. Λοιπόν, τι έχουμε εδώ, φίλοι μου; Ένα τρίο συνταξιούχων ογκολογικών επαναστατών, που δεν χρησιμοποιούν τίποτα άλλο παρά τις γνώσεις και την εμπειρία τους, αντιστέκονται σε έναν κλάδο φαινομενικά κολλημένο στη δική του ατζέντα.

Είναι μια έντονη υπενθύμιση του τιμήματος της σιωπής και της αξίας του να μιλάς ανοιχτά. Αφήστε τη κραυγή του καθηγητή Angus Dalgleish, του καθηγητή Fukushima και του καθηγητή Gabriel Oon να αντηχεί παντού: Είναι καιρός να αμφισβητήσουμε, ώρα να απαιτήσουμε καλύτερα και, τολμώ να πω, ώρα να ακούσουμε αυτούς που δεν είναι πλέον δεμένοι από τις χρυσές χειροπέδες της εργασιακής ασφάλειας.

Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις