Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Κατά της γαλλικής ακροδεξιάς τάχθηκε ο Εμπαπέ σε συνέντευξη για το Euro 2024

 


Και τους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας απασχολούν οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές στην Γαλλία, με τον Μάρκους Τουράμ να ζητάει από τον κόσμο να μην στηρίξει την ακροδεξιά και τον Κιλιάν Εμπαπέ να στηρίζει δημόσια τον συμπαίκτη του.

Τέτοια που να κάνει τον Μάρκους Τουράμ να καλέσει τους συμπατριώτες του να μην ψηφίσουν υπέρ της ακροδεξιάς στις επικείμενες εθνικές εκλογές που προκύρηξε ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν για τις 30 Ιουνίου, και τον Κιλιάν Εμπαπέ να τοποθετείται και εκείνος δημόσια, στηρίζοντας τον συμπαίκτη του μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή.

«Μοιράζομαι τις ίδιες αξίες με τον Τουράμ, είμαστε σε μία καθοριστική στιγμή για την ιστορία της χώρας μας. Εμπιστεύουμε όλους τους Γάλλους, κάθε ψήφος έχει αξία. Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε να είμαστε υπερήφανοι που θα φοράμε αυτή τη φανέλα. Είμαι απέναντι σε κάθε εξτρεμισμό και απέναντι σε όποιον προσπαθεί να χωρίσει. Δε θα πρέπει να κρυφτούμε, προσκαλώ τους νέους να ψηφίσουν», τόνισε ο αρχηγός των μπλε ενόψει της πρεμιέρας της Γαλλίας στο Euro 2024 (17/6) με αντίπαλο την Αυστρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις