Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: H αποκάλυψη της ανιψιάς της – «Τους Tελευταίους μήνες έπεσε πάρα πολύ ψυχολογικά»


 Σε ηλικία 91 ετών πέθανε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, με την είδηση του θανάτου της να σκορπίζει την θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Σήμερα (8/6) στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε η ανιψιά της σπουδαίας ηθοποιού, Άννα Στυλιανοπούλου.

Αρχικά, η Άννα Στυλιανοπούλου ανέφερε: «Η θεία μας, δεν έπαψε ποτέ να είναι η χαρά της ζωής και να ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά! Μέχρι και πριν από δύο μήνες ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, έγραφε ένα καινούργιο βιβλίο και ήταν χαρούμενη.

Είχε πέσει βέβαια σωματικά, είχε χάσει λίγο τις δυνάμεις της. Αυτό ήταν και φυσιολογικό λόγω της ηλικίας της. Παρ’ όλα αυτά όσοι την γνωρίζουν ξέρουν ότι πάντα αισθανόταν σαν ένα κοριτσάκι 18 ετών, δεν είχε συνείδηση της ηλικίας της και δεν ήθελε να θυμάται πόσο χρονών είναι».

«Αισθάνθηκε απομονωμένη στο σπίτι»

Στη συνέχεια η ανιψιά της αείμνηστης Δέσποινας Στυλιανοπούλου, αποκάλυψε ότι: «Νομίζω ότι για πολλούς λόγους τους τελευταίους μήνες έπεσε πάρα πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά, έβλεπε τους αγαπημένους φίλους της να φεύγουν από τη ζωή και αισθανόταν μόνη στο κομμάτι αυτό. Νομίζω ότι αυτό που την “έριξε” πιο πολύ απ’ όλα ήταν το γεγονός ότι δεν δούλευε όσο δούλευε πριν από μερικά χρόνια!».

«Μέχρι και πριν από 6 χρόνια έκανε θέατρο, είχε γράψει και το πρώτο της βιβλίο. Ξαφνικά αισθάνθηκε απομονωμένη στο σπίτι… Στεναχωριέμαι που τη χάσαμε, θα ήθελα να την έχω για ακόμη 10 χρόνια κοντά μας», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις