Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Άνω Λιόσια: Μεταθανάτια τα τραύματα στην απανθρακωμένη σορό σύμφωνα με τον Iατροδικαστή

 


Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση - θρίλερ με την ανεύρεση απανθρακωμένης σορού στα  Άνω Λιόσια καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα τραύματα που φέρει είναι μεταθανάτια. 

Αυτό σημαίνει ότι ο γιος του θύματος δεν θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα πάντα με τον ιατροδικαστή είναι αδύνατο να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου. Από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, προκύπτει, ωστόσο, ότι ο 82χρονος είναι νεκρός τουλάχιστον εδώ και ένα μήνα.

Η σορός εντοπίστηκε στα Άνω Λιόσια αργά το βράδυ της Παρασκευής (31/5).

Το μυστήριο ωστόσο περιπλέκεται, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από την αστυνομία, μέσα σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του 82χρονου βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη και συγκεκριμένα κεφάλι και πόδια.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην αυλή απανθρακωμένο τον 82χρονο πάνω σε ένα καμένο στρώμα και δίπλα του ήταν ο 59χρονος γιος του, ο οποίος έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μιλούσε ακατάληπτα και αρχικά δήλωσε πως ο πατέρας του πέθανε και επειδή δεν είχε λεφτά για την κηδεία, του έβαλε φωτιά.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 59χρονο για παράβαση του νόμου περί όπλων και για μη αναγγελία θανάτου. Ο ίδιος οδηγήθηκε το Σάββατο (1/6) από τους αστυνομικούς στο σπίτι όπου βρέθηκε η σορός, παρουσία εισαγγελέα

Ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι ο 82χρονος να πέθανε από φυσικά αίτια και μετά ο γιός να έβαλε φωτιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις