Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Απογοητευμένη η influencer που έψαξε σύντροφο μέσω αγγελίας – Απέρριψε τους 5.000 άνδρες που επικοινώνησαν μαζί της

 


Η influencer και σταρ του OnlyFans από την Ολλανδία, η οποία δημοσίευσε μια viral αγγελία για να βρει σύντροφο, φέρεται δέχθηκε “βροχή” από απαντήσεις αλλά δεν βρήκε ακόμα τον ιδανικό άνδρα που αναζητά.

«Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμη single», είπε η Vera Dijkmans, 23 ετών, η οποία έχει πάνω από 5,5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram , μιλώντας στο LadBible για την προσπάθειά της να βρει επιτέλους την αληθινή αγάπη.

Η δημιουργός περιεχομένου, η οποία κατάγεται από την Ολλανδία αλλά ζει στο Λονδίνο, έγινε viral το φθινόπωρο αφού μοιράστηκε ένα βίντεο TikTok και ζητούσε από τους ενδιαφερόμενους να απαντήσουν… συμπληρώνοντας μια “αίτηση”.

Οι ερωτήσεις ως επί το πλείστον «ναι ή όχι» κάλυψαν κάθε θέμα, από τη δουλειά και το ιστορικό της σχέσης των μνηστήρων μέχρι το αν έχουν αυτοκίνητο, θυμίζοντας κάτι από το κλασικό τραγούδι της Shania Twain το 1997 «That Don’t Impress Me Much». Συνολικά της απάντησαν περίπου 5.000 άνδρες.

«Αφού διάβασα τα ερωτηματολόγια, βρήκα μόνο τρεις τύπους που πίστευα ότι ήταν κατάλληλοι», εξομολογήθηκε η 23χρονη, η οποία βγήκε ραντεβού με την τριάδα, αλλά δεν μπόρεσε να τα βρει με κανέναν από αυτούς.

«Παρά αυτό το απογοητευτικό αποτέλεσμα, εξακολουθώ να θεωρώ το πείραμα επιτυχημένο, καθώς μπόρεσα να είμαι μπροστά σε αυτό που θέλω και να δω ποιοι άντρες ταιριάζουν σε αυτά τα κριτήρια», είπε η σταρ των social media. Είπε ότι είχε επίσης το προνόμιο να διαβάσει μερικές πραγματικά «περίεργες αιτήσεις». «Ένας άνδρας προσφέρθηκε να μου στείλει ένα δείγμα από το αίμα του και ζήτησε το δικό μου σε αντάλλαγμα – το οποίο αγνόησα», θυμάται η Ντάικμανς.

Η 23χρονη φέρεται να είναι μία από τους κορυφαίους κερδισμένους του OnlyFans, με 360.000 δολάρια το μήνα.

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος αιτών ζούσε με τους γονείς του και δεν είχε αυτοκίνητο παρά το γεγονός ότι είχε σκάφος. Φυσικά, η απόρριψη χιλιάδων ανδρών μπορεί να φαίνεται μάταιη ή ακόμα και εντελώς παραληρηματική, ωστόσο η Dijkmans ισχυρίστηκε ότι είναι «πολύ επιλεκτική» και χρειάζεται το έτερόν της ήμισυ να είναι «σχεδόν τέλειο».

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνω συμβιβασμούς στις ανάγκες μου – θα προτιμούσα να είμαι single μέχρι να βρω τον άνδρα με τον οποίο πρέπει να είμαι μαζί», είπε η Instagrammer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις