Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές: Kαμία σκέψη για επιστροφή πινακίδων από την Τροχαία - «Θα στείλει λάθος μήνυμα»

 


Καμία σκέψη δεν υπήρξε έως και το μεσημέρι της Παρασκευής (07/06) στην Κατεχάκη για επιστροφή πινακίδων και διπλωμάτων από την Τροχαία, ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece.

Υπήρξε μεγάλη συζήτηση για το θέμα, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. δίνει καθημερινά έναν αγώνα το τελευταίο διάστημα στους δρόμους, όπου έχουν αυξηθεί κατά πολύ τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.

Αρκετοί στην Κατεχάκη υποστηρίζουν πως μια επιστροφή διπλωμάτων και πιθακίδων λόγω των ευρωεκλογών «θα έστελνε το λάθος μήνυμα.

Η αφαίρεση πινακίδων και διπλωμάτων από την τροχαία, αφορά ως επί το πλείστον σοβαρές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας όπως παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, οδήγηση χωρίς κράνος ή ζώνη και άλλα.

Ο δήμος Αθηναίων επιστρέφει τις πινακίδες

Τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, θα έχουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών την έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αφαίρεση πινακίδων από την τοπική αυτοδιοίκηση αφορά κυρίως παράνομο παρκάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις