Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Συνελήφθη Ουκρανός στην Αθήνα - Kατηγορείται από τη Ρωσία ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης


 Ένας Ουκρανός που κατηγορείται από τις ρωσικές αρχές ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και για τον οποίο είχε εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία, συνελήφθη από τις ελληνικές Αρχές το βράδυ της Τρίτης 25/06 στο κέντρο της Αθήνας.

Μαζί του συνελήφθη ένας ακόμη Ουκρανός και ένας Μολδαβός. Τα τρία άτομα ήταν σε καφετέρια στην οδό Πανεπιστημίου με άλλα περίπου 10 άτομα γεωργιανής καταγωγής τα οποία στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τις ελληνικές Αρχές για κλοπές και ληστείες ως μέλη της Γεωργιανής συμμορίας.

Οι ελληνικές Αρχές ασφαλείας πληροφορήθηκαν για τη συνάντηση όλων αυτών των ατόμων στο κέντρο της Αθήνας και αρχικά προσήγαγε όλα τα άτομα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Εκεί διαπίστωσε ότι ένας από τους προσαχθέντες αναζητούνταν με Ερυθρά Αγγελία, ενώ πάνω σε ένα από τα άτομα υπήρχε ένα όπλο και θα πάει κατηγορούμενος για το νόμο περί όπλων, ενώ για το τρίτο άτομο προέκυψε ότι είχε λήξει η βίζα του και θα κρατηθεί μέχρι να απελαθεί.

Ο Ουκρανός για τον οποίο είχε εκδοθεί Eρυθρά Aγγελία το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν είναι το άτομο το οποίο αναζητούν οι Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις