Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

«Τρόμος την Πεντηκοστή: Κηρύχθηκε θρησκευτικός πόλεμος στην Ρωσία»! Νέα Τάξη εναντίον Παλαιάς - Τι γράφουν ρωσικά MME


 Αρκετές τρομοκρατικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν κατά του ρωσικού πληθυσμού την Κυριακή του Αγίου Πνεύματος. Η ημερομηνία της επίθεσης και οι στόχοι, γράφουν ρωσικά ΜΜΕ δείχνουν για άλλη μια φορά ξεκάθαρα ότι ο εχθρός διεξάγει πόλεμο εναντίον της Ρωσίας όχι μόνο στο πεδίο της μάχης.

Σύμφωνα με το Ria Novosti:

Η φετινή Ορθόδοξη Πεντηκοστή σημαδεύτηκε από μια άγρια ​​και αιματηρή σφαγή. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σεβαστούπολη, το Ντέρμπεντ και την Μαχατσκάλα, που σημειώθηκαν σε μια από τις σημαντικότερες Χριστιανικές Ορθόδοξες γιορτές, ήταν ένα τρομερό σοκ για όλη τη Ρωσία. Ισλαμιστές, Ουκρανοί μαχητές και ξένες υπηρεσίες πληροφοριών έδρασαν μαζί στη σχεδιαζόμενη επίθεση κατά του ρωσικού άμαχου πληθυσμού.

Η πρώτη επίθεση στράφηκε κατά της Σεβαστούπολης, όπου πέντε αμερικανικοί πύραυλοι ATACMS με κεφαλές διασποράς καταγράφηκαν πάνω από την πόλη γύρω στις 12 μ.μ. ώρα Μόσχας. Παρά την ταχεία ανάπτυξη της αεράμυνας, οι παραθεριστές στην παραλία Uchkuyevka χτυπήθηκαν από τα συντρίμμια.

(…)

Στην συνέχεια, γύρω στις 18.00 τοπική ώρα, ακολούθησαν οι ταυτόχρονες επιθέσεις στην Μαχατσκάλα και στο Ντέρμπεντ. Στην Μαχατσκάλα, η συναγωγή στην οδό Yermoshkin έπιασε φωτιά ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών και ο Καθεδρικός Ναός της Κοίμησης της Θεοτόκου, που χτίστηκε το 1906, δέχτηκε επίσης επίθεση. Επίθεση δέχθηκε και φυλάκιο της τροχαίας.

(…)

Μια τρομοκρατική ενέργεια δεν είναι μόνο έγκλημα, αλλά και κοινωνική και πολιτική δήλωση. Τι ήθελαν να πουν οι επίτροποι, οι οργανωτές και οι δράστες της σφαγής της Πεντηκοστής;


Πρώτον, ότι ο πόλεμος που διεξάγεται κατά της Ρωσίας έχει ξεκάθαρα θρησκευτική διάσταση (σ.σ. Νέα εναντίον Παλαιά Τάξης – ΕΔΩ). Και ενώ από την ρωσική πλευρά δεν έχουν καταλάβει ακόμη όλοι ότι διεξάγουμε ιερό πόλεμο κατά την διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης (…), οι εχθροί μας το καταλαβαίνουν αυτό ξεκάθαρα και κάτι τέτοιο είναι αναμφισβήτητα σαφές. Η επίθεση σε εκκλησίες και συναγωγές είναι απόδειξη αυτού. Η δολοφονία του πατέρα Νικολάι, ο οποίος εργάστηκε στο Derbent για περισσότερα από 40 χρόνια και ήταν σύμβολο ειρήνης και κατανόησης μεταξύ των θρησκειών και πρότυπο της εικόνας ενός ορθόδοξου ιερέα στην δημιουργία του Μνημείου της Φιλίας των Τριών Θρησκειών (Χριστιανισμός , Ισλάμ , Ιουδαϊσμός), που χτίστηκε το 2019, είναι επίσης σημαντική.

Δεύτερον, ότι κυριολεκτικά κάθε κάτοικος της Ρωσίας χαρακτηρίζεται εχθρός τους. Η διάκριση μεταξύ στρατιωτικών και πολιτών, ενηλίκων και παιδιών δεν υπάρχει! Αυτό δείχνει η επίθεση σε παραθεριστές σε παραλία της Σεβαστούπολης. (…)

Το συντονισμένο έργο της ρωσικής αεράμυνας, οι ηρωικές ενέργειες της αστυνομίας και το μαρτύριο του πατέρα Νικολάι αξίζουν σίγουρα σεβασμό και αναγνώριση. Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει: «Και τώρα τί;»! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εχθροί θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν ακόμα μία τρομοκρατική επίθεση – και αν δεν εντοπιστούν οι αδυναμίες μας, θα μπορούσαν να πετύχουν τον στόχο τους. Είναι δύσκολο να δώσεις συμβουλές σε μια τέτοια κατάσταση, αλλά είναι απαραίτητο να εξηγήσεις μερικά από τα επώδυνα σημεία.

Πρώτον, οι ανεμπόδιστες πτήσεις (όχι μόνο) των αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών πάνω από την Μαύρη Θάλασσα έχουν γίνει μια συστημική, συνεχής απειλή για τη Ρωσία. Και αν για κάποιο στρατιωτικό λόγο δεν μπορούν να καταρριφθούν, τότε πρέπει να κάνουμε τις πτήσεις τους αδύνατες με άλλα μέσα. Χωρίς αυτούς, ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να πραγματοποιήσει ακριβείς επιθέσεις στην ρωσική ακτή της Μαύρης Θάλασσας. Περιττό να πούμε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα συμπεριφέρονται ακριβώς όπως οι τρομοκράτες, επειδή είναι τρομοκράτες. Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις είναι αυτές που προκαλούν την μεγαλύτερη ζημιά στον άμαχο πληθυσμό της Ρωσίας.

Δεύτερον, όλες οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη ριζοσπαστικών συναισθημάτων στο Νταγκεστάν πρέπει να καταπολεμηθούν από τις ρίζες τους. Όλοι οι θρησκευτικοί δάσκαλοι στη Ρωσία θα πρέπει να εκπαιδεύονται σε ειδικά εγκεκριμένα ιδρύματα. Οι αμφισβητούμενοι «κήρυκες» από το εξωτερικό πρέπει να ελέγχονται διεξοδικά. Τα εξωτερικά σημάδια του ριζοσπαστικού Ισλάμ πρέπει να περιοριστούν, όπως συνέβη πρόσφατα στις χώρες της Κεντρικής Ασίας. Τα μέρη όπου λέγεται ότι εμφανίζονται τρομοκρατικές ταυτότητες (για παράδειγμα, σκιερά κλαμπ MMA) θα πρέπει να ελέγχονται εξονυχιστικά. (…)

Τέλος, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τα ιστορικά γεγονότα που βιώνει αυτή τη στιγμή η Ρωσία είναι η κοινή μας υπόθεση. Εάν ο εχθρός δεν ξεχωρίζει θρησκεία, ηλικία ή φύλο, ούτε κάνει διαφοροποίηση μεταξύ στρατιωτών και πολιτών, τότε αυτό που συμβαίνει αργά ή γρήγορα θα επηρεάσει τον καθένα μας (και το έχει ήδη κάνει!). Επομένως, πρέπει να μας ενώνει η σημασία του ιστορικού στόχου, το σημαντικότερο στάδιο του οποίου είναι η νίκη στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση. Εμείς (κάθε Ρώσος) δεν θα μείνουμε μόνοι, γιατί διεξάγεται πόλεμος εναντίον της χώρας μας όχι μόνο στο πεδίο της μάχης, αλλά και στα κρυφά, χρησιμοποιώντας κρυφές τρομοκρατικές μεθόδους. Και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις