Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Φρίκη στα Άνω Λιόσια: Βίντεο – Nτοκουμέντο από την σύλληψη του 59χρονου – «Δεν θέλω να με δέσετε»


 Στο Αυτόφωρο οδηγείται αύριο, Δευτέρα (03/06), ο 59χρονος που ομολόγησε πως έκαψε το άψυχο σώμα του 82χρονου πατέρα του, στην αυλή του κοινού τους σπιτιού στα Άνω Λιόσια.

Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με τον ANT1, έρχεται μετά την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, η οποία αναφέρει ότι ο δράστης δεν χρήζει νοσηλείας, αντιθέτως επιδέχεται ποινικού καταλογισμού.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει ο ΑΝΤ1, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έχουν καταφθάσει στο σπίτι της οδού Αγαμέμνονος, στα Άνω Λιόσια. Έχουν βρει τον 59χρονο στην αυλή, δίπλα σε υπολείμματα φωτιάς και του ζητούν να απομακρυνθεί. Μόλις αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για ανθρώπινη σορό, προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες.

Ο 59χρονος ακούγεται να φωνάζει στους αστυνομικούς, «δεν θέλω να με δέσετε», με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να απαντούν ότι, «έτσι είναι ο νόμος. Τέλος». Τότε, ο 52χρονος απάντησε: «δεν με ενδιαφέρει ο νόμος».

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στον ΑΝΤ1 ότι, «όπως μας ενημέρωσε ο ιατροδικαστής τα τραύματα είναι μεταθανάτια. Αυτό πιθανά σημαίνει πως ο 59χρονος δεν μπορούσε να μεταφέρει ακέραιη τη σορό και αποφάσισε να την τεμαχίσει. Εκείνος δεν ήταν σε θέση να μας εξηγήσει τον λόγο».

«Ήθελε να τον εξαφανίσει για να του παίρνει την σύνταξη»
Σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας, ο 59χρονος μπορεί να μην αποκάλυπτε τον θάνατο του πατέρα του λόγω… της σύνταξης που έπαιρνε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις