Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Nέα επίθεση με μαχαίρι κατά πολιτικού στο Μανχάιμ - Στα χέρια των Αρχών ένας από τους τρεις δράστες


 Μία νέα επίθεση με μαχαίρι με στόχο πολιτικό σημειώθηκε στην πόλη Μανχάιμ λιγότερο από μία εβδομάδα μετά από ανάλογο περιστατικό που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας αστυνομικός. 

Ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του AfD δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και τραυματίστηκε στην πόλη της Βάδης-Βυρτεμβέργης αργά το βράδυ της Τρίτης - μόλις επτά ημέρες μετά τη δολοφονία του αστυνομικού και τον τραυματισμό άλλων πέντε ατόμων.

Ένας από τους τρεις δράστες φέρεται να συνελήφθη το ίδιο βράδυ, σύμφωνα με την BILD.

Το περιστατικό έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Τρίτη (4/6) , σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στην ίδια πλατεία της αγοράς όπου είχε σημειωθεί η προηγούμενη επίθεση την Παρασκευή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο υποψήφιος του AfD είχε πιάσει επ' αυτοφώρω να ξηλώνουν αφίσες, σύμφωνα με την περιφερειακή ένωση του Περιφερειακής Οργάνωσης του AfD. Όταν παρενέβη, σημειώθηκε η επίθεση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του AfD το θύμα είναι ο 62χρονος Χάινριχ Κοχ. Ο τελευταίος δέχθηκε επίθεση από συνολικά τρία άτομα, δύο εκ των οποίων εξακολουθούν να διαφεύγουν. Το φονικό όπλο ήταν ένας χαρτοκόπτης. Ο Κοχ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν ράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις