Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

NEOTEPA - Σύμη: Βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ


 Βρέθηκε νεκρός πριν από λίγο στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, που αγνοούνταν από την προηγούμενη Τετάρτη.

O Δήμος Σύμης έδωσε πληροφορίες, αποκαλύπτοντας ότι ο 68χρονος Μάικλ Μόσλεϊ βρέθηκε σε φράχτη στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες δηλαδή.

Την είδηση επιβεβαιώνει και η ΕΛ.ΑΣ., δυνάμεις της οποίας σπεύδουν στο σημείο.

Δήμαρχος Σύμης: Δέκα μέτρα πριν φτάσει στην παραλία έπεσε και σκοτώθηκε

«Πήγαμε με ένα σκάφος σε ένα σπήλαιο στην Αγία Μαρίνα γιατί είχαμε πληροφορίες ότι βρίσκεται ένα άτομο εκεί και μπορεί να έπεσε μέσα. Όπως πηγαίναμε καθ' οδόν με τις κάμερες εντοπίσαμε ένα αντικείμενο 10 μέτρα από την παραλία. Δηλαδή ο Βρετανός έφτασε στον προορισμό του, αλλά λίγα μέτρα πριν φτάσει έπεσε και σκοτώθηκε. Εκεί στην περιοχή είχε 200 άτομα και δεν τον είδε κανένας», δήλωσε ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ:

Σκάφος του λιμενικού έφτασε στην σπηλιά της Αγίας Μαρίνας όπου και εντόπισε τη σορό του παρουσιαστή.

«Πήγαμε με ένα σκάφος σε ένα σπήλαιο στην Αγία Μαρίνα γιατί είχαμε πληροφορίες ότι βρίσκεται ένα άτομο εκεί και μπορεί να έπεσε μέσα.

Όπως πηγαίναμε καθ’ οδόν με τις κάμερες εντοπίσαμε ένα αντικείμενο 10 μέτρα από την παραλία.

Δηλαδή ο Βρετανός έφτασε στον προορισμό του, αλλά λίγα μέτρα πριν φτάσει έπεσε και σκοτώθηκε. Εκεί στην περιοχή είχε 200 άτομα και δεν τον είδε κανένας», δήλωσε ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

Το πρωί της Τετάρτης (5/6) ο Μάικλ Μόσλεϊ και η σύζυγός του πήγαν μαζί με ένα φιλικό τους ζευγάρι στην παραλία Άγιος Νικόλαος.

Γύρω στις 13:30 το μεσημέρι, ο 67χρονος παρουσιαστής είπε πως κουράστηκε εκεί και αποφάσισε να φύγει μόνος του , ξεκινώντας με τα πόδια, προκειμένου αρχικά να βρεθεί στην περιοχή Πέδι μέσω μονοπατιού, απόστασης περίπου ενός χιλιομέτρου, και στη συνέχεια να επέστρεφε σπίτι με λεωφορείο.

Η υπόλοιπη παρέα έφυγε από την παραλία στις 16:00 το απόγευμα και πήγανε στα σπίτια τους.Εκεί, όμως, διαπίστωσαν πως ο Μάικλ Μόσλεϊ έλειπε και άρχισαν να τον αναζητούν μόνοι τους στο νησί.

Στις 18:00 η γυναίκα από το φιλικό ζευγάρι, που διατηρεί σπίτι στον Γιαλό Σύμης, όπου και διέμεναν ο Μόσλεϊ και η σύζυγός του, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησε βοήθεια για να έρθει σε επικοινωνία με το Ιατρείο Σύμης προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο σενάριο να είχε μεταβεί εκεί ο 67χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις