Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

«Oι ΗΠΑ θα χάσουν»! Σε ρυθμούς Γ’ Παγκοσμίου ο πλανήτης, vid - Έντονη ανησυχία μετά την δημοσίευση χάρτη με σχέδιο Τρίτου Παγκοσμίου από τις ΗΠΑ


 Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η βορειοατλαντική συμμαχία ετοιμάζει σχέδιο μεταφοράς στρατευμάτων από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ευρώπη σε περίπτωση πολέμου με την Ρωσία, γράφει η βρετανική εφημερίδα The Telegraph , επικαλούμενη πηγές.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το ΝΑΤΟ αναπτύσσει πολλαπλούς «χερσαίους διαδρόμους» για να στείλει αμερικανικά στρατεύματα και τεθωρακισμένα στην πρώτη γραμμή σε περίπτωση μεγάλου ευρωπαϊκού χερσαίου πολέμου με την Ρωσία .»

Αυτό χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το σχέδιο του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο η Ρωσία, αν δει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ενδεχομένως καταφύγει στα στρατηγικά πυρηνικά όπλα!

Ο πολιτικός επιστήμονας και απόστρατος συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού, Ντάγκλας Μακγκρέγκορ, σε μια πρόσφατη συνομιλία με τον δικαστή Ναπολιτάνο για το podcast «Judging Freedom», προειδοποιεί πως είσοδος των ΗΠΑ σε έναν μεγάλο πόλεμο, είπε ο Macgregor, θα σήμαινε «σχεδόν βέβαιη ήττα».

Ο πλανήτης ζει ξεκάθαρα σε ρυθμούς Γ’ Παγκοσμίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις