Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

O Yποψήφιος για την προεδρία των Δημοκρατικών Ρόμπερτ Φ. Κένεντι μιλάει για το «πρωτόκολλο» Covid: «Ήξεραν ότι σας σκότωναν»! (βίντεο)


 Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, που σήμερα κατεβαίνει στις αμερικανικές εκλογές ως “ανεξάρτητος “, κατήγγειλε δημόσια τόσο τον Φάουτσι όσο και όλο το υγειονομικό σύστημα στις ΗΠΑ σχετικά με το περιβόητο «πρωτόκολλο» για όσους νοσούσαν με κορωνοϊό!

Θυμίζουμε πως εξαιτίας αυτών των υγειονομικών πρωτόκολλων (που το ιδιο υπήρχε σε όλο τον κόσμο), κατά τη διάρκεια της «αμαρτωλής τριετίας» του covid τα νοσομομεία και δη οι ΜΕΘ γέμιζαν με το παραμικρό από άτομα που είχαν covid.

Πολλούς μάλιστα τους διασωλήνωναν αμέσως, με ό,τι κι αν συνεπαγόταν αυτό για την μετέπειτα πορεία της υγείας τους!

Δείτε τι έλεγε δημόσια ο Κένεντι:

«Θέλετε να τους θεραπεύσετε στο σπίτι! Τότε δώστε τους πράγματα που ξέρουμε ότι αναστέλλουν την αναπαραγωγή του ιού: Ψευδάργυρο ή οτιδήποτε ενισχύει τον ψευδάργυρο όπως η υδροξυχλωροκίνη, η ιβερμεκτίνη και άλλα 100 φάρμακα που γνωρίζουμε πως μειώνουν δραματικά την εξάπλωση την εξάπλωση αυτής της νόσου.

Και ποιό ήταν το πρωτόκολλό μας;; Ήταν να μην κάνουμε τίποτα! Καμία θεραπεία μέχρι να πάτε στο νοσοκομείο! Τότε η θεραπεία σας είναι δύο πράγματα που θα σας σκοτώσουν: οι αναπνευστήρες και η ρεμντεσιβίρη!

Και ο Φάουτσι γνώριζε ότι θα σας σκότωναν!! Το γνώριζε αυτό επειδή το 2019 προσπάθησε να τη χρησιμοποιήσει για τον Έμπολα. Και μέσα σε 5 μέρες θεραπείας αυτή η θεραπεία προκάλεσε θανάσιμες παρενέργειες στο 54% των ανθρώπων!!! Τότε τον διέταξαν να σταματήσει τη χρήση αυτού του φαρμάκου!!»:


Πηγή: EL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις