Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Ανακάλυψε ότι έχει συγγένεια με την πρώην σύντροφό του – «Oρκίστηκα να μην το πω σε κανέναν»

 


Ένας άνδρας μοιράστηκε το πιο σκοτεινό μυστικό του με άγνωστους στο διαδίκτυο. Ήθελε να «το βγάλει από μέσα του», αλλά έχει δώσει όρκο να μην το πει σε κανέναν από την οικογένειά του.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας αισθάνεται αηδιασμένος,  μετά την ανακάλυψη της συγγένειάς του με την πρώην σύντροφό του. Εξηγεί πως γνώρισε την πρώην φίλη του στο κολέγιο, μέσω ενός ραδιοφωνικού σταθμού, πως στη συνέχεια έγιναν φίλοι και ταίριαξαν «αμέσως».

“Ανακαλύπταμε ότι έχουμε πολλά κοινά”

Λίγους μήνες αργότερα, η γυναίκα βρήκε το κουράγιο να του ζητήσει να βγουν ραντεβού. Χαρακτηριστικά, αναφέρει ο άνδρας στο κοινωνικό δίκτυο Reddit: «Όταν αρχίσαμε να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα, ανακαλύπταμε ότι είχαμε όλο και περισσότερα κοινά».

«Είχε γεννηθεί στην μικρή πόλη καταγωγής της γιαγιάς μου, με την οποία μάλιστα, είχε και το ίδιο επίθετο. Τότε σκέφθηκα ότι αυτό ήταν μία ωραία σύμπτωση. Επίσης, είχαμε κοινό ιστορικό ψυχιατρικής διαταραχής (οριακή διαταραχή προσωπικότητας) και αυτοάνοσων νοσημάτων. Έτσι νιώσαμε ότι θα μπορούμε να φροντίζουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον», τονίζει.

“Νιώσαμε και οι δύο deja vu”

Με το πέρασμα του χρόνου, η σχέση προχωρούσε και, σύντομα ο άνδρας περνούσε τα βράδια του στο σπίτι της κοπέλας. «Τα πράγματα προχώρησαν και, όταν ήρθαμε κοντά νιώσαμε ένα déjà vu, μία αίσθηση ότι αυτή τη στιγμή την είχαμε ζήσει και οι δύο».

«Ακριβώς την επόμενη ημέρα, με παράτησε, με μπλόκαρε από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έφυγε από τη ζωή μου. Με πλήγωσε και με μπέρδεψε πολύ, επειδή μου άρεσε στα αλήθεια».

Η οριακή διαταραχή την έκανε να είναι πολύ ασυνεπής και, αν και στεναχωρήθηκα, καλύτερα που χωρίσαμε. Αργότερα, σε μία χριστουγεννιάτικη οικογενειακή σύναξη, ο θείος του άνδρα της ιστορίας αναφέρθηκε στην μακρά οικογενειακή τους ιστορία.

Στην αρχή που μιλούσε για τους συγγενείς μας από το 1700, δεν έδινα προσοχή, όταν όμως αναφέρθηκε στη γιαγιά μου και τα αδέλφια της, άρχισα να καταλαβαίνω καλύτερα κάποια πράγματα.

Δεν θα πει πουθενά την αλήθεια που ανακάλυψε

«Η μητέρα της θείας μου, είναι γιαγιά της πρώην μου. Η πρώην μου έχει το όνομα της γιαγιάς μου, της αδελφής της δικής της γιαγιάς. Έχουμε ίδια οστεοδομή και, οι οικογένειές μας έχουν παρόμοιο ιατρικό ιστορικό». Ο άνδρας έχει ορκιστεί να πάρει το μυστικό στον τάφο του.

«Δεν έχω ξαναμιλήσει μαζί της. Πώς άλλωστε, λες σε κάποιον τέτοια νέα; Τι να της πω, ‘ξέρεις, είμαστε ξαδέρφια’; Εννοείται δεν πρόκειται να το πω ούτε στους γονείς μου. Μόνο στο Reddit το γράφω».

Σχολιάζοντας την ανάρτηση διάφοροι αναγνώστες, παρατήρησαν: «Εγώ νόμισα ότι σε μπλόκαρε επειδή ανακάλυψε τη συγγένεια».  Ένας άλλος, έγραψε: « Έχω μία γνωστή που έζησε κάτι παρόμοιο. Είναι πολύ ψυχοφθόρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις